Anelka Hindistan'a da veda ediyor! Yeni adresi...

Mumbai City ile sözleşmesi sona eren Nicolas Anelka'nın kariyerine Cezayir'de devam edeceği öğrenildi.

Anelka Hindistan'a da veda ediyor! Yeni adresi...
Anelka Hindistan'a da veda ediyor! Yeni adresi...
GİRİŞ 11.01.2015 10:48 GÜNCELLEME 11.01.2015 10:48

Fransız futbolunun yetiştirdiği önemli golcüler arasında olan ve bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Nicolas Anelka, kariyerini Afrika kıtasında sürdürmeye hazırlanıyor.

YENİ ADRES CEZAYİR

Hindistan Süper Ligi ekiplerinden Mumbai City ile sözleşmesi sona eren Nicolas Anelka'nın Cezayir ekiplerinden NA Hussein Dey'e transfer olabileceği ortaya çıktı.

35 yaşındaki Nicolas Anelka geçtiğimiz gün Cezayir'e giderek, NA Hussein Dey Kulübü'nün tesislerini ziyaret etti.

Anelka transfer sorularına, bunun bir nezaket ziyareti olduğunu ve futbolda her şeyin olabileceğini söyleyerek cevap vermekle yetindi.

PRENSİPTE ANLAŞTIK

NA Hussein Dey Kulübü'nün başkanı ise konu hakkında daha net konuşurken, ''Anelka ile prensipte anlaştık. Onun için önemli olan para değil. Cezayir futboluna yardım etmek istiyor. Federasyonla gerekli görüşmelerimizi sürdürüyoruz'' ifadelerini kullandı.

Nicolas Anelka'nın transferindeki tek engel ise Cezayir Futbol Federasyonu'nun kuralları. Cezayir kulüpleri 29 yaşının üzerinde sadece 1 yabancı futbolcu oynatabiliyor.

Yapılan açıklamaya göre, Hussein Dey Kulübü federasyona başvurarak bu transfer için özel izin almak için girişimlerini sürdürüyor. Kariyeri başarılarla dolu olan Anelka daha önce Spor Toto Süper Lig'den Fenerbahçe ve Avrupa'nın önde gelen takımlarından Liverpool, Manchester City, Paris Saint Germain, Real Madrid, Chelsea ve Juventus'ta da görev yapmıştı.