Cristian'ın yeni takımı belli oldu!

Brezilya'nın Flamengo ekibinin Cristian Baroni ile el sıkıştığı, liglerin bitmesiyle resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

Cristian'ın yeni takımı belli oldu!
Cristian'ın yeni takımı belli oldu!
GİRİŞ 31.10.2014 14:29 GÜNCELLEME 31.10.2014 14:30

Fenerbahçe ile yollarını sezon sonunda ayıran Brezilya Cristian Baroni'ye ülkesinden bir talip çıktı. Brezilya basınında yer alan haberlere göre ülkenin köklü kulüplerinden Flamengo yeni sezon için deneyimli orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor. Rio de Janeiro'daki kulüp Zico ile tanınıyor ve tesislerinin adı da efsane fuutbolcunun adıyla anılıyor.

Kulübün futbol direktörü Felipe Ximenes'in 31 yaşındaki oyuncu ile bir araya geldiği, gerçekleştirilen görüşmede tarafların anlaştığı bildirildi. Flamengo'nun oyuncuyu, sarı-lacivertli ekipten ayrıldığı dönem kadrosuna katmak istediği ancak transfer döneminin kapanması nedeniyle bu transferi gerçekleştiremediği bildirildi. Brezilya'da uluslararası transfer dönemi 13 Ağustos'ta kapanmıştı.

Salonda çalışıyor

Öte yandan Fenerbahçe'de geçirdiği beş yılın ardından şu an boşta olan Cristian Baroni'nin çalışmalarını bireysel olarak sürdürdüğü öğrenildi. Deneyimli oyuncu, Sao Paulo'da bir fitness salonunda çalışmalarına devam ediyor. Cristian'ın Aralık ayında sona erecek olan ligle birlikte, 2007-08'de formasını giydiği Flamengo'ya imza atmasının beklendiği ifade edildi.   

KAYNAK: MİLLİYET