Alex De Souza bir anda yerde kaldı!

Duran top ustası Alex de Souza korner atarken yerde kaldı, sakatlığıyla ilgili adeta isyan etti.

GİRİŞ 12.08.2014 12:56 GÜNCELLEME 12.08.2014 13:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Coritiba kaptanı Alex de Souza, futbol sahalarında ender görülecek bir şekilde sakatlandı. Takımının Maracana Stadı'nda Fluminense ile 1-1 berabere kaldığı lig maçında, korner atışı kullandığı sırada yerde kalan oyuncu maça devam edemedi ve 78. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Son zamanlarda başına garip şeyler geldiğini ve sık sık sakatlanmaya başladığını belirten Alex üzüntülerini dile getirdi: "2009 yılına kadar hiçbir kas sakatlığı geçirmemiştim. İlk kez o yıl Fenerbahçe'deyken yaşadım. İki hafta sahalardan uzak kalmıştım".

Fenerbahçe'deki bu ilk sakatlığın ardından, Coritiba'daki kısa dönem içinde 3 sakatlık daha yaşadığına dikkat çeken Alex de Souza, "Hepsi yalnızca bir buçuk sene içinde oldu. Tüm bu sakatlıklar neden oluyor anlayamıyorum. Antrenman sahaları ile mi ilgili? Statlardaki zeminle mi ilgili? Maç takvimi ile mi alakalı? Kafamda bir çok soru var" diye konuştu.

Önümüzdeki günlerde Brezilya Kupası üçüncü tur mücadelesinde Paysandu ile karşılaşacak Coritiba'da Alex'in takımdaki yerini alamayacağı bildirildi.

YORUMLAR 2
  • Esad Kılıç 9 yıl önce Şikayet Et
    yaşlanıyor olabilirsin. öyle değil mi insanoğlu
    Cevapla
  • ALPER AĞA 9 yıl önce Şikayet Et
    vaybe. yediğiniz haram lokmalar yüzündendir birde onu düşün çaldığınız şampiyonluk yüzünden intihar edenleri düşün
    Cevapla