FIFA Dünya Kulüpler Kupası heyecanı

Kupada mücadele edecek takımların nihai kadroları belli oldu.

FIFA Dünya Kulüpler Kupası heyecanı
FIFA Dünya Kulüpler Kupası heyecanı
GİRİŞ 05.12.2013 17:38 GÜNCELLEME 05.12.2013 17:38

Fas'ın 11-21 Aralık tarihlerinde evsahipliği yapacağı 2013 FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nda mücadele edecek Atletico Mineiro, Bayern Münih, Monterrey, El-Ehli, Guangzhou Evergrande, Raja ve Auckland kulüplerinin kadroları açıklandı.

FIFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 10. kez düzenlenecek FIFA Dünya Kulüpler Kupası'na katılan 7 takımın kadroları nihai kadroları belli oldu.

Buna göre Afrika'dan evsahibi kulüp Raja ve El-Ehli, Asya'dan Guangzhou Evergrande, Avrupa'dan Bayern Münih, Güney Amerika'dan Atletico Mineiro, Kuzey ve Orta Amerika'dan Monterrey ile Okyanusya'dan Auckland takımlarının katıldığı turnuvada, 30 ülkeden 159 futbolcu top koşturacak.

Futbolseverler, Fas'ın Agadir ve Marakeş kentlerinde yapılacak maçlarda, son UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Bayern Münih'ten Bastian Schweinsteiger, Philipp Lahm, Thomas Müller, Javi Martinez, Brezilya temsilcisi Atletico Mineiro'dan Jo, Diego Tardelli, Ronaldinho, Mısır'ın El-Ehli takımından Emad Meteab, Wael Gomaa ve aktif futbol kariyerini sonlandırdığını açıklayan 35 yaşındaki Muhammed Aboutrika gibi isimleri izleme fırsatını yakalayacak.

AA