Mutlu: Hedefim şeffaf bir yönetim

Türkiye Halter Federasyonu Başkanlığına adaylığını açıklayan Halil Mutlu,''Şeffaf bir yönetim anlayışıyla Türk halterinin eski günlerine kavuşmasını hedefliyorum'' dedi.

Mutlu: Hedefim şeffaf bir yönetim
Mutlu: Hedefim şeffaf bir yönetim
GİRİŞ 24.10.2012 13:18 GÜNCELLEME 24.10.2012 16:28

Mutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk halterini bir aile ortamına kavuşturmak istediğini belirterek, başkan olarak Türk sporuna hizmet etmeyi amaçladığını söyledi.

Türk halkına hizmet etmeye bu görevde devam etmek istediğini anlatan Mutlu, geçmişten bu güne kadar tüm yöneticilerin iyi niyetle hizmet ettiğini ama bu görevi kendisinin daha iyi yapacağına inandığını kaydetti.

Halter sporuna en iyi hizmeti vermek için yola çıktığına işaret eden Mutlu, bu şekilde halter sporunun gelişimini sağlayacaklarını dile getirdi.

Şeffaf bir yönetim anlayışıyla Türk halterinin eski günlerine kavuşmasını hedeflediğini anlatan Mutlu, bu şekilde halterin yeniden Türk sporunun lokomotifi olması yönünde çalışma yapacağını ifade etti.

Mutlu, Türk sporuna hizmet borcunu bu görevle ödemek istediğini belirterek, ''Kendimizi ispatlamak için değil, bir şeyler yapmak konusunda göreve talibiz. Zaten unvanımı halter sporu sayesinde kazandım. Dolayısıyla bir borcumuz var. Bunun için de halter sporuna bu şekilde en iyi hizmeti vermek istiyorum'' şeklinde konuştu.

AA