Olimpiyat yıldızları hocalarını unutmadı

Servet Tazegül ve Nur Tatar, araç parkı yüzünden tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürülen hocaları Ahmet Sarı'ya vefalarını göstermek adına imza gününe katıldı.

Olimpiyat yıldızları hocalarını unutmadı
Olimpiyat yıldızları hocalarını unutmadı
GİRİŞ 30.09.2012 08:38 GÜNCELLEME 30.09.2012 09:43

Londra Olimpiyat Oyunları'nda altın ve gümüş madalya kazanan sporcularımız Servet Tazegül ve Nur Tatar, araç parkı yüzünden tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürülen hocaları Ahmet Sarı'ya vefalarını göstermek adına imza gününe katıldı.

Temmuz ayında uğradığı saldırıda öğrencisi Emrah Kaygusuz ile birlikte hayatını kaybeden hocalarının katilinin bulunması için böyle bir organizasyonun içine giren iki sporcu, cinayetin işlendiği yer olan Maltepe'deki YankıGym Spor Salonu'nda bir araya geldi. Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, hunharca işlenen cinayeti kınadı. Şahin, "Bu iki kardeşimize kıyan kişinin de en yakın zamanda adalete teslim edileceğine inanıyoruz. Camia olarak da bu işin peşini bırakmayacağız." dedi. Servet Tazegül ile Nur Tatar, yetkililerden suçluları bulup adalete teslim etmelerini istedi. Servet, "Hocamla 2004'ten beri beraberdik. Her zaman yanımda olan ve bana destek veren birisiydi." derken, Nur Tatar, "Bas bas bağırıyoruz ve katilinin bir an önce yakalanmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

(zaman)