Kaymakamdan şampiyon güreşçiye altın

Milas Kaymakamı Dünya Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Hasan Berk Kılıç'a Cumhuriyet altını hediye etti

Kaymakamdan şampiyon güreşçiye altın
Kaymakamdan şampiyon güreşçiye altın
GİRİŞ 29.08.2012 18:08 GÜNCELLEME 29.08.2012 18:08

Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de 21-27 Ağustos tarihlerinde yapılan Dünya Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Hasan Berk Kılıç'a Cumhuriyet altını hediye etti.

Bakü'de yapılan Dünya Yıldızlar Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda rakiplerine puan vermeden dünya şampiyonu olan Hasan Berk Kılıç, yurda döndü. Şampiyon güreşçi Milas Kaymakamı Bahattin Atçı'yı makamında ziyaret etti. Genç sporcuyu kutlayan Milas Kaymakamı Atçı, Milas'tan bir dünya şampiyonu çıkmasının kendilerini gururlandığını söyledi.

Ziyarette bulunan Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, Hasan Berk Kılıç'ın Milas Güreş Eğitim Merkezi'nde spora başladıktan sonra başka bir kulübe transfer olmadan dünya şampiyonu olan ilk sporcu unvanını kazandığını vurguladı. Ünlüsoy, sporcularının elde ettiği başarının, kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.

Dünya şampiyonasına katıldıklarında tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu kaydeden Kılıç da, ''Allah'ın izniyle şampiyon olduk. Bayrağımız göndere çekilirken çalıştığım zamanlar aklıma geldi ve çok değişik duygular yaşadım. Söylendiği gibi bu olay anlatılmaz, yaşanır. Allah nasip etti ve çok mutluyum'' dedi.

Ziyarette Kaymakam Atçı, Kılıç'a Cumhuriyet altını hediye etti.

AA