Dumlupınar: Türkiye'deki sağlık sistemi hiçbir yerde yok!

Boks Milli Takım Baş Antrenörü Seyfullah Dumlupınar, "Dünyada en iyi sağlık hizmetini sunan ülkedeyiz. Avrupa'da insanlar kendilerine test bile yaptıramıyorlar." dedi.

GİRİŞ 05.04.2020 22:52 GÜNCELLEME 06.04.2020 09:55
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kota Müsabakaları'na katılan Boks Milli Takımı 17 Mart'ta yurda dönmüştü. 19 kişilik kafileden, Milli Takımı Baş Antrenörü Seyfullah Dumlupınar ile milli sporcu Serhat Güler'in yeni tip Koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı.

2 gün sonra yeniden test yapılan Serhat Güler'in testi negatif çıkmış, ve taburcu edilmişti. Tedavisine memleketi Bayburt'ta devam edilen Baş Antrenörü Seyfullah Dumlupınar da virüsü yenmeyi başardı. Türkiye Boks Federasyonu'ndan yapılan açıklamada da Dumlupınar'ın, son testinin negatif çıktığı belirtilmişti.

YAŞADIKLARINI TRT SPOR'A ANLATTI

 

 

Boks Milli Takım Baş Antrenörü Seyfullah Dumlupınar, bu süreçte yaşadıklarını TRT SPOR'a anlattı. Londra'dan döndükten sonra Bayburt'a geldim. Evimde beni çok iyi bir şekilde (kendilerini izole ederek) karşıladılar. Hastaneye gittik ve testlerin ardından bir kaç gün dinlenmemi istediler. Test sonucum pozitif çıktı. Beni çok iyi karşıladılar. Doktorların, hekimlerin ve hemşireler çok sıcak davrandı. Hasta oldum diye kendinizi bırakmayın. Bırakmazsanız biz bunu yeneriz. Dünyada en iyi sağlık hizmetini sunan ülkedeyiz. Avrupa'da insanlar kendilerine test bile yaptıramıyorlar. Ama bizim ülkede öyle bir durum yok bunu ben yaşadım" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 57
  • Umk44 4 yıl önce Şikayet Et
    Aman azgın azınlık duymasın çok zorlarına gider bir vatandaşın kendi ülkesini övmesi azgın azınlığın genlerinde yok vatan sevgisi çünki vatanları yok devşirmeler
    Cevapla
  • Selim 06 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey chp chp ye gönül verenler sözcü cumhuriye birgün okumakla halk diye bir tv vara onu seyretmekle bir de portakla diye bir yalaka vara onu seyretmeden gerçekleri göremiyorsunuz artık kumdan kafanızı çıkarında gerçekleri görün duyun tamamı
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye’nin çok iyi yerlere geldiğini bilmeyen yok imansız hain Tasmalı İtler hariç
    Cevapla
  • eci 4 yıl önce Şikayet Et
    vay arkadaş niye yırtıyonuz kendinizi..karşındaki adam partici değil ki!!! Reis bunlara ne sunarsa sunsun,, bunlar türk düşmanları ermeni rum haçlıların kölesi olmuş yıkanmış beyinler..bi fidan dikmemişlerin ağaç için ülkeyi yıkmaya kalkanlardır, chp ye sözde alevi kimliği altında rumu ermeniyi yahudiyi doldurup bizim saf orjin türkleri Atatürkçüyüz biz deyip kendileriner alkışlatanlardır..bunlar bildiğin gizli bir örgüttür.anlayana..uyan kürt uyan türk..müslümanım diyen hepimizi kesecekler imkanları olsa
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanın adı avrupa. Bunlar kendilerini güzel göstermeyi iyi bilirler. Almanyada bir tomografi çekilmesi altı ay ile bir sene arasında sürüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle