Rusya’da düzenlenen Grappling World Cup turnuvasında 25 yaşındaki Gadzhimurad Magomedov, rakibinin boynundan tutup savurmasıyla birlikte kafa üstü düşünce boynu kırıldı. Genç sporcu felç geçirdi.

Rusya’nın St. Petersburg şehrinde düzenlenen Grappling World Cup turnuvasında 25 yaşındaki Dağıstanlı güreşçi Gadzhimurad Magomedov ile 24 yaşındaki Paizutdin Aliyev karşı karşıya geldi. Aliyev müsabaka sırasında rakibi Magomedov’un boynundan ve bacaklarından tuttu. Bacaklarından havaya kaldırdığı rakibini yere vuran Aliyev rakibinin takla atmasına sebep oldu. Havada 1 tur takla atan Magomedov, kafasının üstüne düştü. Kırık sesinin salonda duyulduğu anda salondan büyük tepki sesi geldi. Sporcu Magomedov yere düşmesiyle birlikte büyük bir acı içinde bağırdı. Sağlık ekipleri güreşçinin yanına koşup ilk müdahaleyi yapmasının ardından, sporcu hastaneye kaldırıldı.

Hastanede yapılan incelemelerde sporcunun boynunun kırıldığı bu nedenle tüm vücudunun felç geçirdiği, bundan sonraki hayatında vücudunun hiçbir kısmını oynatamayacağı açıklandı. Güreşçinin hastanede tedavisine devam ediliyor.

Yorumlar 32 Yorum Var
  • ömer okumuş 20.02.2020 15:56
    kendi yaptı hamle neticesinde talihsiz kazayı geçirmiş. üzücü bir durum Allah şifa versin.
  • büyükdoğu 18.02.2020 11:14
    elemanın hatası yok dikkat ederseniz siyahlı kendisi takla atmaya çalışmış. Allah şifalar versin.
  • Ali 12.02.2020 11:46
    Bilerek yere cakti spor alakasi yok büyük hapis cezasi veritlmeli
  • Paşa 12.02.2020 10:26
    Allah acil şifalar versin , içim acıdı,ne talihsizlik.:(
  • erdoğan 12.02.2020 09:53
    eski bir güreşçi olarak rakibin (mavili güreşçi) hiç bir suçu yok artistik bir hareket yapmak isterken kendine zarar vermiş
Daha fazla yorum görüntüle