Maske takmayı reddeden şampiyon hayatını kaybetti

Koronavirüsün ortaya çıktığı kent olan Vuhan'da yaşayan bir vücut geliştirme şampiyonu Qiu Jun, tüm uyarılara rağmen maske takmayı reddetti. Şampiyon, inadının bedelini canıyla ödedi.

Maske takmayı reddeden şampiyon hayatını kaybetti
Maske takmayı reddeden şampiyon hayatını kaybetti
GİRİŞ 11.02.2020 19:49 GÜNCELLEME 11.02.2020 20:00
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Koronavirüsün (2019-nCoV) ortaya çıktığı Çin'in Vuhan şehrinde yaşayan ve vücut geliştirme sporuyla ilgilenen 72 yaşındaki adam, 'Ne olacaksa olacak' diyerek virüs nedeniyle maske takmayı reddetti. Virüs kapan yaşlı adam 6 Şubat'ta hayatını kaybetti.

 

 

2003 yılında emekli olduktan sonra 56 yaşında vücut geliştirme sporuyla ilgilenen Qiu Jun, birçok dalda 'vücut geliştirme şampiyonu' ödülüne layık görüldü.

UYARILARI DİNLEMEDİ

 

 

Genellikle Vuhan'da Zhongshan Park'ta antrenman yapan yaşlı adam, virüsün ortaya çıktığı ve salgının yayılmaya başladığı dönemde kendisini ziyaret eden ailesi tarafından maske takması ve gerek olmadıkça dışarıya çıkmaması yönünde ikaz edildi. Ancak, yaşlı adam ailesinin ikazlarına 'Ne olacaksa olacak. Kimse maske takmazken benim maske takmam nasıl görünür' diyerek karşı çıktı ve maske takmadı.

6 ŞUBAT'TA HAYATINI KAYBETTİ

Ancak yaşlı adamın bir süre sonra ateşi çıktı ve hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan test sonucu virüs tespit edildi. Bir süre müşahede altında kalan yaşlı adam, daha sonra 6 Şubat'ta virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

YORUMLAR 30
  • erturk 4 yıl önce Şikayet Et
    virus bunu nakavt etmis
    Cevapla
  • İsmet başak 4 yıl önce Şikayet Et
    Hak din olan islam'ın güzel insanlarına yapılan eziyetler yanlarına kar mı kalacak zannettiler. ALLAH (C.C) azabıyla helak etsin.tövbe edip doğru yol olan dini islamda olmak dileğiyle- selametle.
    Cevapla
  • altair 4 yıl önce Şikayet Et
    hırsla oturan zararla kalkar tedbir almak sonra tevekkül etmek lazım gelir.
    Cevapla
  • ali veli 4 yıl önce Şikayet Et
    şampiyon Azrail
    Cevapla
  • İsmet başak 4 yıl önce Şikayet Et
    Sini islamda şaka yoktur;aģızdan çıkan her kelimenin,yazdığımız yazının her şeyin cevabını vereceģiz dikkat edelim- selametle.
    Cevapla
  • Osman hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    darısı tüm çinlilerin başına.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle