Özel sporcularımızdan tarihi başarı!

Finlandiya'da düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası'nda Türk sporcular 28 madalya kazanarak, büyük bir başarıya imza attı.

Özel sporcularımızdan tarihi başarı!
Özel sporcularımızdan tarihi başarı!
GİRİŞ 29.07.2019 20:42 GÜNCELLEME 29.07.2019 20:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Tampere kentinde gerçekleştirilen organizasyonda atletizm ve masa tenisinde mücadele eden milli sporcular, 7 altın, 12 gümüş ve 9 bronz madalya elde etti.

 

 

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, şampiyonada büyük bir başarı kazandıklarını vurgulayarak, "Sporcularımız madalya ve kupalarını Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a vermek istiyorlar. Zaten Sayın Cumhurbaşkanımız özel sporcularımızı yakınen takip edip, destekliyor. Avrupa Şampiyonası sonuçları doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. 6 yıldır altyapıya yatırım yapıyoruz, performans sporcusu yetiştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KUTLAMA

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyadan madalya kazanan özel sporcularımızı kutladı.

"Finlandiya’da düzenlenen 2019 yılı Down Sendromlular Avrupa Atletizm ve Masa Tenisi Şampiyonası'nda 7 altın, 12 gümüş ve 9 bronz olmak üzere toplamda 28 madalya kazanarak bizlere büyük bir sevinç yaşatan sporcularımızı tebrik ediyorum. Türkiye sizinle gurur duyuyor!"

YORUMLAR 2
  • Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sizlere, tebrikler.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    MAŞALLAH başarılarınız devam etsin İNŞALLAH
    Cevapla