Alanyaspor'da transfer! Tottenham ve Liverpool...

Aytemiz Alanyaspor, serbest konumda olan 27 yaşındaki İngiliz stoper Steven Caulker'i kadrosuna kattığını duyurdu.

Alanyaspor'da transfer! Tottenham ve Liverpool...
Alanyaspor'da transfer! Tottenham ve Liverpool...
GİRİŞ 15.01.2019 15:28 GÜNCELLEME 15.01.2019 17:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tottenham altyapısından çıkan ve Premier Lig'de Tottenham, Liverpool, Queens Park Rangers gibi kulüplerde forma giyen 27 yaşındaki stoper Steven Caulker, Aytemiz Alanyaspor'a 2,5 yıllık imza attı.

 

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, devre arasında üçüncü transferlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Stoper mevkisinde oynayan Steven Caulker'ın kendini kanıtlamış bir oyuncu olduğunu ifade eden Çavuşoğlu, "Alanyaspor'da kariyerini daha üste taşıyıp hem kendine hem de Alanyaspor'a faydalı olacak. Kazasız belasız bir sezon geçirmesini dilerim." dedi. 

Stoper Steven Caulker ise bir süredir takımla birlikte antrenmanlar yaptığını hatırlatarak, takım içerisindeki pozitif ortamın kendisini etkilediğini kaydetti. Takımda arkadaşlığın üst seviyede olduğunu bildiren İngiliz futbolcu, "Saha içerisinde hem Alanyaspor'a hem de kariyerime katkıda bulunacağımı düşünüyorum. Türk futboluna katkıda bulunmuş ve Türk futbolu için önemli bir isimle çalışacağım için de çok mutluyum ve gururluyum." değerlendirmesinde bulundu.

Uzun süredir futbol oynamadığı anlatan İngiliz savunma oyuncusu, birkaç hafta içerisinde fiziksel seviyesini yükseltip takıma faydalı olacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR 2
  • deli dumrul 5 yıl önce Şikayet Et
    demedi demeyin alanya spor bu adamı seneye 4 büyüklere iyi fiyata satar
    Cevapla
  • alpaslan 5 yıl önce Şikayet Et
    belliki son vurgunları biraz da bizi yolsun
    Cevapla