Cemal Kaşıkçı cinayeti sonrası flaş karar!

Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda işlenen Cemal Kaşıkçı cinayeti, ülkede gerçekleşecek Kral Salman Tenis Şampiyonası'na da yansıdı. Organizasyonda yer alan Roger Federer, konuyla ilgili olarak "Oynamamayı tercih ediyorum. Şu an için orada oynamak istemiyorum. Benim için bu ani alınmış bir karar." dedi.

Cemal Kaşıkçı cinayeti sonrası flaş karar!
Cemal Kaşıkçı cinayeti sonrası flaş karar!
GİRİŞ 01.11.2018 16:33 GÜNCELLEME 01.11.2018 16:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cidde kentinde 22 Aralık’ta düzenlenecek Kral Salman Tenis Şampiyonası için teklif alan ünlü tenisçi Roger Federer, organizasyona katılmayı reddetti.

İsviçreli tenisçi konuyla ilgili olarak "Oynamamayı tercih ediyorum. Şu an için orada oynamak istemiyorum. Benim için bu ani alınmış bir karar." dedi. Gelişmeler Amerikan basınında ‘Kaşıkçı cinayetinin ardından Roger Federer, Suudi Arabistan’daki gösteri maçında oynamayı reddetti’ başlıklarıyla verildi.

Djokovic gözden geçiriyor  

Turnuvaya kayıtlı iki önemli tenisçi daha bulunuyor. Rafael Nadal ve Novak Djokovic... Sırp raket Djokovic’in henüz organizasyondan çekilme kararını açıklamadığı ancak Cidde’deki etkinliğe katılması durumunu yeniden gözden geçirmekte olduğu bildirildi.

Nadal: Gazetecinin ölümü çok kötü 

Nadal’ın da Suudi Arabistan’daki etkinlik için şüpheli olduğu savunuldu ve İspanyol raketin şu sözlerine yer verildi: “Yaşananların farkındayım. Bir yıl öncesinden orada oynayacağıma dair taahhütüm bulunuyor. Ancak ekibim şu an onlarla görüşme halinde… Bir gazetecinin hayatını kaybetmiş olması çok kötü bir durum. Gerçekten çok kötü şeyler oldu. Dolayısıyla şimdi konuyla ilgili nasıl gelişmeler olacak, en yakın zamanda açıklığa kavuşacaktır.”

YORUMLAR 4
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ederim keşke abd ve israil lilerde bunu yapabilse ama mümkün değil
    Cevapla
  • habib akalın 5 yıl önce Şikayet Et
    ....takdire şayan bir duruş teprik ediyorum.umarım o cinayeti işleyenler veya işletenler bu tavırdan ibret alırlar.vijdanları onları kemir kemir kemirir bu dünyada rahat yüzü görmezler içtenlikle temennim budur.bende içimi bu işlenmiş vahşice cinayete tepkimi böyle dile getirmiş olayım.çünkü basın aracılığla öğrenmiş olduğumuz zulme en azından sezsiz kalmamış olalım her duyana tafsiyemdir bu olayı lanetleyin.
    Cevapla
  • Gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben de seni teprik ediyorum
    Cevapla
  • Kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana
    Cevapla