Sporculardan Büyükşehir Tenis Kompleks'ine tam not

Gaziantep’te ilk kez bir turnuvaya ev sahipliği yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tenis Kompleksi, TEB 16 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası’na katılan antrenörlerden ve tenisçilerden tam not aldı.

Sporculardan Büyükşehir Tenis Kompleks'ine tam not
Sporculardan Büyükşehir Tenis Kompleks'ine tam not
GİRİŞ 13.09.2018 14:27 GÜNCELLEME 13.09.2018 14:27

08-15 Eylül 2018 tarihinde düzenlenen tenis Şampiyonasına katılan 59 erkek, 41 kız sporcu ipi göğüslemek için var gücüyle mücadele ederken izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in spora verdiği önem bir kez daha takdirle karşılandı.

Şampiyona ve tenis kompleksi hakkında görüşlerini dile getiren Tenis Antrenörü Umut Alptekin, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e böylesi muazzam tesisi Türk tenisine kazandırdığı için teşekkür ederek, organizasyonun çok başarılı geçtiğini söyledi.

Alptekin, şunları bildirdi: “16 yaş grubunda Türkiye’nin en iyi tenisçileri, Gaziantep gibi güzide bir şehirde toplandı. Çok iyi bir ortamda tenisin içerisinde olmak bizleri mutlu ediyor. Tenis sporu sayesinde Dünya’nın her yerini gezme fırsatı buldum, inanın burası Dünya standartlarında bir tesis. Bir belediyenin böylesi muhteşem bir tesis yapmış olmasını görmek bizleri ayrıca sevindirdi.”

İzmir’den şampiyonaya katılan Semra Aksu (16) da, Türkiye’de tenis turnuvalarına önem verilmediğini bildirerek, “Şampiyona, çok güzel geçiyor, burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Profesyonel bir bakışla dizayn edilmiş tesiste kaybetseniz de üzülmezsiniz. Büyük bir şehirde, büyük bir organizasyonda bulunmaktan çok mutluyum” dedi.

Simge Karaosmanoğlu (15) ise, “Kortlar yeni yapılmış, hizmet çok iyi. Bizim yaşımızda 100’ün üzerinde tenis oynayan sporcuların tamamı Gaziantep’e geldi” diye konuştu.