Rabia Kuşcu hayatını kaybetti

Kastamonu'da, evinde aniden rahatsızlanan siyah kuşak tekvandocu Rabia Kuşcu (17), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Rabia Kuşcu hayatını kaybetti
Rabia Kuşcu hayatını kaybetti
GİRİŞ 02.09.2018 01:04 GÜNCELLEME 02.09.2018 01:06
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Kastamonu İnönü Mahallesi Salı Pazarı mevkiinde bulunan evlerinde rahatsızlanan ve mide bulantısı şikayeti ile babası tarafından Kastamonu Devlet Hastanesi'ne götürülen genç sporcu Rabia Kuşcu, doktorların müdahalesi sonrası Yoğun Bakım Ünitesi'nde hayatını kaybetti.

Genç sporcunun cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Rabia Kuşçunun yarın Taşköprünün Alatarla köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

ŞAMPİYONAYA HAZILANIYORDU

Rabia Kuşçunun 5-9 Eylül tarihleri arasında Ankarada düzenlenecek olan Taekwondo Poomse Türkiye Şampiyonası'na hazırlandığı öğrenildi.

 

 

 

YORUMLAR 27
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahü teala rahmet eylesin
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu son zamanlarda zehirlenmeler vs cok artti belliki birileri birsey yapiyor ozellikle başarılı Türklere dikkat etmek sahip cikmak gerek topyekun bir saldiri altındayız Allah rahmet eylesin cok uzuldum yazik cok genc...
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    her şeyi paranoya yapmayın.. beyinde kanama yapacak damar anomalisi bulunur. o yaşa kadar fark etmezsin. gün gelir kanar ölürsün.. kalbinde bir sorun olur gün gelir açığa çıkar ölürsün.. hastalık bahane ölüm gelince kimse durduramaz..
    Cevapla
  • .... 5 yıl önce Şikayet Et
    Cocuklariniz kalp ve bunyesine gore kondisyin yuksek vucudu cok zorlayacak spora gondermeyin
    Cevapla
  • Muhalif 5 yıl önce Şikayet Et
    Lise'de 3 yıl gittim taekwondoya. Vücudu inanılmaz güçlendiren bir spordur. Sağlık durumu kötü olan başlamasın ama sporun kendisi vücudu güçlendirmek için yapılır zaten. Gönderin taekwondoya çocuklarınızı, sonraki yılalrda akciğerleri vs sağlam olur.
    Cevapla
  • erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    ecdad kardeş herşeyin ölçüsü var, halter yapan adam vücüdunu parçalar,dövüş sporları öyle,insanın kendisinin spor yapması ile bir ödül için yarışmada spor yapması aynı değil,yarışmadaki insan tüm vucudunun güç ve enerjisini kullanır,vucudu yıpratır
    Cevapla
  • Ecdad 5 yıl önce Şikayet Et
    Kondisyon ve vücudu zorlamayan spor ...TV karşısında oturmak....cep telefonu ile oynamak... sokaklarda ayaş ayaş gezmek :)
    Cevapla
  • Aaaa 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahmekanını cennet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle