Spor camiası Öncü Spor iftarında buluştu

Öncü Gençlik ve Spor Kulübü geleneksel iftarını Hacıbeşirağa Medresesi’nde gerçekleştirdi.

Spor camiası Öncü Spor iftarında buluştu
Spor camiası Öncü Spor iftarında buluştu
GİRİŞ 25.05.2018 13:57 GÜNCELLEME 25.05.2018 13:57

Öncü Spor Kulübü Ramazan’ın 9. gününde düzenlediği iftar programıyla spor camiasını bir sofrada buluşturdu. Yoğun katılımla gerçekleştirilen iftara Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Ömer Terzioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz ve şube müdürleri, ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, çeşitli federasyonların il temsilcileri, ÖNDER ve Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, aileleri ve sporcular iştirak etti.

İNANÇLI VE SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRMELİYİZ

Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Genel Sekreteri Yavuz Kurt, programda gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında, “Ülkemize ve kutsal beldelere bunca saldırılar olurken güçlü kurumlar ve dinamik yapılar oluşturmalıyız” dedi. Konuşmasının devamında gençler üzerinde fiziksel ve kültürel yozlaşmanın yıkıcı hale geldiğinin altını çizen Kurt, “İnançlı ve sağlıklı nesiller yetiştirme konusu, düne göre bugün artık daha hayati bir noktadadır. Bu gerçek ise Öncü Gençlik ve Spor Kulübü üzerine büyük sorumluluklar yüklemektedir” ifadelerini kullandı.

ZİHİN, RUH VE BEDEN...

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, gençlerin zihin, ruh ve beden üzerinden gelişimlerine yardımcı olmak gerektiğini belirterek, sporun gençler için olmazsa olmaz alanlardan biri olduğunu aktardı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz ise Öncü Spor’un amatör branşlarda en çok lisanslı sporcuya sahip olan kulüplerin başında geldiğini belirterek, başarılarının hızla artarak devam ettiğini söyledi.