Rıdvan Dilmen, Arda'yı bu sözlerle savundu!

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Arda Turan hakkında önemli itiraflarda bulundu.

Rıdvan Dilmen, Arda'yı bu sözlerle savundu!
Rıdvan Dilmen, Arda'yı bu sözlerle savundu!
GİRİŞ 15.04.2018 22:33 GÜNCELLEME 15.04.2018 22:33
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında Galatasaray taraftarlarının protesto ettiği Arda Turan hakkında konuştu.

İşte Rıdvan Dilmen'in Arda Turan hakkında söylediği sözler;

''ŞU GÖRÜNTÜYÜ HATIRLAYIN...''

Galatasaray'dan Ribery gitmişti bedavaya. Şu görüntüyü lütfen hatırlayalım; Top toplayıcı olarak Galatasaray stadında bekleyen Arda... Galatasaray formasıyla şampiyonluk yaşamış bir oyuncudan bahsediyoruz. Dursun Özbek'in açıklamalarının Arda'yı zor durumda bıraktığını düşünüyorum.

''ARDA İLE İMZADAN BİR GÜN ÖNCE KAHVE İÇTİK...''

Başakşehir ile imzalamadan bir gün önce Arda ile kahve içtik. Telefon beklermişcesineydi Arda. Asla dillendirmedi gitmek istediğini ama Galatasaray'ı bekliyordu. Ben de kendisine Türkiye'ye dönersen Galatasaray'a git diyordum. O da aynısını düşünüyordu. Başakşehir çok iyi bir teklifle geldi. Ne yapacaktı? Barcelona'da yatacak mıydı?

''DURSUN BEY BİR GÜN ARADIN MI?''

Tuhaf bir şekilde bu kardeşimizle bir algı oluşturuldu. Buna rağmen terbiyesini hiç bozmadı. Dursun Bey ve yönetimi, Arda'yı bir gün arayıp da cevap aldınız mı? Kendisinden olumsuz bir cevap duydunuz mu?

''G.SARAY TARAFTARI, ARDA İLE SARILACAKTIR''

İsteseler de, istemeseler de, insanların torunları Emre Belözoğlu ve Arda ile övünecekler, gurur duyacaklar. Ben bir gün Galatasaray taraftarlarının Arda'ya sarılacağını düşünüyorum.

YORUMLAR 9
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    Arda gelseydi tk.hocası kim olacaktı.Bu durumda Galatasaraya gelmesi zorken çağırdılarda gelmedim mi demek biraz abest olmuyor mu.YA FATİH HOCA YA BEN DERMİŞ GİBİ bir durum ortaya çıkıyor.ARDAYI arda yapan Galatasaymı yoksa GALATASARAYı galatasaray yapan ARDA MI.Dikkatli olalım.Arda parayı tercih etti.emre gibi iyiki bizim takımda değillermiş Emre GALATASAY da EMRE oldu ben çoçukkende FENERLİydim diyerek ihanet etti.ARDA da safını Emre tarafında seçmiş gibi.Maçta bize karşı iyi pres yaptılar bravo ama 60 dk.dayanabildiler.
    Cevapla
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    rıdvanın tek sözüne katılıyorum. Taraftar adra ile sarılacaktır. çünkü ardayıda bilen biliyor. galatsarayın durumunuda bilen biliyor. ardaya kızanlarda. ardaya yapılanlardan dolayı galatasaraya kızanlarda hiç birşey bilmiyor. tek taraflı düşünüyor. emre haketti ama dün ardaya yapılan olmadı olmamalıydı...
    Cevapla
  • Bırak şimdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan dilmen dürüst olmayan yorum yapmış yine. Türkiyeye gelirsem sadece GALATASARAY da oynarım dedi senelerce ama gitti lide lider olan rakipte oyuncu oldu. Yeme bizi Rıdvan durust ol DÜRÜST.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'dan teklif geldide Arda mı kabul etmedi.
    Cevapla
  • iskender temel 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl arasın ardayı dursun özbek.adam zaten fatih hoca ile anlastı.tudorun yeri hicbirzaman saglam degildi.aralarının kötü olmasından dolayı adam fatih hocayi da getiremem diye alamadı ardayı.bence iyi yapti yoksa fatih hocadan da olucaktık.futbolcu bulunur ama teknik direktör zor.
    Cevapla
  • kafkas 5 yıl önce Şikayet Et
    en azından 3 temmuz lekesi taşımayan bir kulüpte oynuyor, hafifletici sebepten yine sevebiliriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle