Rıdvan Dilmen: Utansınlar, sokağa çıkmasınlar

Rıdvan Dilmen, Karabükspor - Galatasaray maçının ilk yarısının ardından Karabüksporlu yöneticilere tepki gösterdi.

Rıdvan Dilmen: Utansınlar, sokağa çıkmasınlar
Rıdvan Dilmen: Utansınlar, sokağa çıkmasınlar
GİRİŞ 03.03.2018 20:32 GÜNCELLEME 03.03.2018 20:35
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Karabükspor karşısında ilk yarıda 6 gol atmasının ardından devre arasında Rıdvan Dilmen değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen, Karabük'ün durumu nedeniyle yöneticilere ağır eleştiriler yaparken, "Kaleciyi falan, gencecik oyuncuları gördüğümüz zaman üzülüyoruz. Bu çocukları bu duruma düşüren, Karabüksporlu yöneticilerdir. Paraları verme, pullarını verme, Karabük şehrine saygısızlık yapıyorsunuz. Bu çocuklar 10 tane yese de kızmam. Bu duruma düşürenler utansınlar, Karabük'te sokağa da çıkmasınlar." dedi.

 

 

Gomis'in performansına değinen yorumcu, "Gomis ilk golden sonra bir bacağını falan tuttu ama tutmasa demek ki 25 tane atacak. Tuttuktan sonra 3 tane attı." diye konuştu.

Karabük'ün açık bir oyun oynadığını kaydeden rıdvan Dilmen, "Karabük keyif yapmaya çalışıyor ama keyif, eziyete döndü. Rakip Galatasaray, bu kadar açık oynarsanız cezayı keser." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 22
  • KARABÜK 6 yıl önce Şikayet Et
    Bütün yorum yazan Holiganlara fanatiklere gelsin sizler niye rahatsiz oldunuz doğuru söylüyor karabükü düşürdüler bu yönetim nasil dolaşacaklar sokakda diyor size neoldu Ridvan nedemektir önce öğrenin.ADAM GIBI ADAM RIDVAN DILMEN
    Cevapla
  • Mirserhat 6 yıl önce Şikayet Et
    Sürekli boş konuşuyor.
    Cevapla
  • İşte bu 6 yıl önce Şikayet Et
    Yurdum insanı sadece konuşuyor madem gencecik çocuklar acınası duruma düşüyor bi el atın spor spor olsun sporcular rezil paragöz karakter yoksunu olacağına adam olsun bi duruşu olsun. Sonuçta şuanki gençler geleceğin yönetici yada yorumcusu öyle değilmi
    Cevapla
  • ahmet83 6 yıl önce Şikayet Et
    3 istanbul takimindan başka takim var mi ki sizin gözünüzde üzülüyorsun.
    Cevapla
  • Muhammed 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu memlekette işini düzgün yapmadığı için utanan kaç adam var ki bu yöneticiler de utansın?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle