Çakar çıldırdı! Caner'e ceza veren TFF...

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in Medipol Başakşehir maçında yardımcı hakeme yönelik küfür ettiği iddialarının ardından eski hakem Ahmet Çakar flaş bir yorum yaptı.

GİRİŞ 12.02.2018 10:04 GÜNCELLEME 12.02.2018 10:52
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir maçında kaleci Volkan Demirel'in yardım hakeme yönelik sözleri kameralara takıldı. Sarı-lacivertlilerin kalecisi Volkan Demirel'in "Senin ben a... k..." şeklinde ifadeler kullandığı iddia edilirken, bu görüntü bir anda en çok konuşulan konulardan oldu.

ÇAKAR: "CANER'E CEZA VEREN TFF, VOLKAN'A..."

Karşılaşmanın sonunda Volkan Demirel'in tepkisiyle ilgili olarak eski hakem Ahmet Çakar'dan da flaş bir açıklama geldi. Ahmet Çakar, "TFF'yi ve kurullarını göreve davet ediyorum; Caner'e küfüründen dolayı ceza veren TFF, bu gece benim yan hakemime 'a.... k....' diyen Volkan Demirel'e ne ceza verecek?" şeklinde açıklama yaptı.

VOLKAN DEMİREL KÜFÜRLE İLGİLİ KONUŞTU

Volkan Demirel'in maçın yardımcı hakemine küfür ettiği iddia edilen görüntülerin sosyal medyada konuşulması üzerine basın toplantısında bir soru soruldu.

Karşılaşma sonrası konuşan Volkan Demirel, "Benim söylediklerim önemli değil. Maç içinde kötü niyetle yapmıyoruz. Kendi kendime söylediğim şeyler. Kimseye bir art niyet yoktur. Bazen ister istemez bir şeyler çıkıyor ağzımızdan." dedi.

Sözlerine devam eden deneyimli file bekçi, "Yanlış bir sollama yapıldığında bir şey demiyor musun? Her oyuncunun ağzına kamera sokarsan, bunu her oyuncu söyler. Özür dilenecek bir şey yapmadım." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 12
  • mahir 6 yıl önce Şikayet Et
    caner maç icinde en az volkan kadar iyi niyetli soylemis oldugu kufurden dolayi 6 mac ceza veren zihniyete de ben iyi niyetli ic geciriyorum
    Cevapla
  • Halis KULYU 6 yıl önce Şikayet Et
    O sütten çıkmış ak kaşık.O hiçbir zaman özür dileyecek bir şey yapmaz.
    Cevapla
  • Kara Kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Emreye savunma metni hazırlayanlar avukatlığını yapanlar olduğu sürece fb li bir futbolcuya kimse Ceza veremez.
    Cevapla
  • volkan 6 yıl önce Şikayet Et
    volkana sorsan hep onu sevmeyenlerde sorun var bir kez durup düşünse bendeki sorun ne diye iyi olur.
    Cevapla
  • SporSever 6 yıl önce Şikayet Et
    TFF Fenerbahçe'ye ve Fenerbahçe'liye ceza veremez. Çünkü korkuyor.
    Cevapla
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    niye sen yanlarındamıydın tff ni biraz mantıklı birşey yaz sadece yazı olsun diye degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle