Rıdvan Dilmen: F.Bahçe adamı kel bırakır!

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: F.Bahçe adamı kel bırakır!
Rıdvan Dilmen: F.Bahçe adamı kel bırakır!
GİRİŞ 03.02.2018 21:52 GÜNCELLEME 03.02.2018 21:52
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe ile Gençlerbirliği karşılaştı. Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçı 2-2 sona erdi.

Rıdvan Dilmen, maçı şöyle yorumladı:

Liglerin ikinci yarısı başlamadan 10 gün önce Ümit Özat'ı gördüm. Düşme adayısınız dedim. Yok hocam iyi oyuncular aldık, daha iyi olacağız dedi. Hakikaten de öyle oldu. Bugün iyi mi oynadılar? Hayır. Ama belli bir seviyeyi yakalamışlar. Tuhaf bir maç oldu Öylesine bir hakem hatası oluyor ki maç 11'e 10 oynanacakken avantajını kaybediyor bir takım. Sonra saçma sapan bir gol geliyor. Fenerbahçe, ikinci yarıda kontra atakla golleri buldu. Maçın ikinci yarısında ilk yarıdaki Fenerbahçe'den eser yoktu. Çok demoralize bir şekilde oyunu bitirdiler. Oyunun son anları angarya gibi geldi. Hayran oldum ilk yarıda Fenerbahçe'ye... İştahla yemeye başlıyor, sonra öyle bir şeyler veriyorlar tüm iştahınız kaçıyor. Kocaman'ın yaptığı açıklamaların kendi oyuncularını etkilediğini oyunun son bölümünde gördük. 20 maçın yüzde sekseninde antrenman yapsanız, çalışsanız bile böyle goller yemezsiniz. Fenerbahçe'de hata yapmayanın ağzını, burnunu kırarlar... Kendi kalesine atan mı ararsın, topu rakibe atan mı ararsın.. Fenerbahçe ligin en çok berabere kalan takımı. 2 puanlı sistem olsa banko şampiyon olur. Futbol hayatım boyunca bir sezonda bu kadar saçma sapan gol yiyen bir takım görmedim. 

Rıdvan Dilmen, ilk yarıyı şöyle değerlendirdi:

Kardiyologlara gitseniz, araştırma yapsanız kalp rahatsızlığı olanların çoğu Fenerbahçelidir. Aykut Hoca, hakem hakkında konuştu haklı çıktı. Suni dedi, haklı çıktı. Bir sezonda yapılacak tüm hataları 3-5 maçta yaptık. Onda da haklı. Ümit Kalkavan, Mete Kalkavan'a hakaret etti. Sen atamadın, bari ben alayım dedi. Fenerbahçelinin halini düşün. Saçının kel kalmaması, beyazlamaması mümkün değil. Volkan niye çıktıysa oralara, Dirar da niye kaleye doğru vurdu. Ama şunu söyleyeyim Fenerbahçeli oyuncuları ilk yarıda oynadıkları futboldan dolayı kutlarım. Fenerbahçe adına dramatik bir ilk yarı oldu. Fenerbahçeliler artık Valbuena'yı falan tartışmasın. Fenerbahçeliler, Aykut Kocaman'ın çarşamba günü söylediklerine kulak versinler.

YORUMLAR 9
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Rıdvan iyi güzel konusuyorsunuz aykutla ikiniz bursa maçında son dakkada arifiniz penaltıyı konuşun TS maçında fernandaonun attığı kasıtlı tekmeyi konuşun hem avut hem faul olan pozisyondan korner kazanıp attığınız gölü konuşun. Boş konuşmayın.
    Cevapla
  • İsfendiyarlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Seni kel bırakmaz Rıdvan korkma maşallahın var.
    Cevapla
  • Veysel Yıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Rıdvan... Sana tek kelime diyorum; Hadi Oradan...
    Cevapla
  • Yazık 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazık ya, milleti galeyana getir, sonra dürüstlük mavalları oku. Rıdvan bey ne inandırıcılığın nede saygınlığın kaldı. Takke uçtu kel göründü. Sahi senin saçların maşallahı var, senin dineminde iyi kollanmış fener galiba mı deyelim !
    Cevapla
  • Feyzullah Özdemir 6 yıl önce Şikayet Et
    Tekbir getirenlerden rahatsız olan Rıdvan gözümden düştün artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle