Afrin'deki Mehmetçik'ten milli boksörlere teşekkür

Afrin'deki askerlerimiz, Nevşehir'de askerlik şubesini ziyaret ederek kendilerine destek olan Kadın Boks Milli Takımı'na selam gönderdi.

Afrin'deki Mehmetçik'ten milli boksörlere teşekkür
Afrin'deki Mehmetçik'ten milli boksörlere teşekkür
GİRİŞ 26.01.2018 12:17 GÜNCELLEME 26.01.2018 12:35

Kadınlar Milli Boks Takımı'nın sporcuları, antrenörleri ve boks hakemlerinin Nevşehir'deki Askerlik Şubesi önünde askerlere Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı kapsamında moral ziyaretinde bulunmasının ardından, Afrin'deki askerler de Türkiye Boks Federasyonuna bir teşekkür mesajı gönderdi.

Federasyon başkanı Eyüp Gözgeç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nevşehir'deki ziyaretin ardından Afrin'deki Mehmetçiklerden bir mesaj aldıklarını belirten Gözgeç, "Afrin'deki askerlerimiz, düşman kuvvetlerine karşı kullanılacak bir bombanın üzerine 'Boks Federasyonuna destekleri için teşekkürler' yazarak çektikleri fotoğrafı bize ulaştırdılar. Burada attığımız bir adımın cephedeki birliklerimizce yanıtlanması bizleri son derece mutlu etti." dedi.

Camia olarak her zaman güvenlik güçlerinin yanında olduklarını ifade eden Gözgeç, "Afrin operasyonu kapsamında kadın boksörlerin, 'gerekirse bizi de askere alabilirler, hazırız' açıklaması çok anlamlı. Her zaman söylediğimiz gibi; bizim en asli görevimiz, vatanına, devletine, milletine sonuna kadar bağlı gençler yetiştirmek. Kızlarımızın bu hareketi şahsımı da çok duygulandırdı. Kurtuluş Savaşı'nda nasıl ki Kara Fatmalar, Halime Çavuşlar bu kutlu topraklar için savaştıysa, bugün de Anadolu'nun dört bir yanındaki kadınlarımız eminim ki gözlerini kırpmadan vatanımız için can vermeye hazır. Başta Afrin'deki operasyona katılan askerlerimiz olmak üzere tüm güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun." şeklinde konuştu.