Stoichkov'dan Naim'e ziyaret! 'Daha iyisi yoktu'

Bulgar futbol efsanesi Hristo Stoichkov, olimpiyat, dünya ve avrupa şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun mezarını ziyaret etti.

Stoichkov'dan Naim'e ziyaret! 'Daha iyisi yoktu'
Stoichkov'dan Naim'e ziyaret! 'Daha iyisi yoktu'
GİRİŞ 22.01.2018 12:19 GÜNCELLEME 22.01.2018 12:19

Bulgaristan'ın yetiştirdiği en önemli futbolcular arasında yer alan Hristo Stoichkov, kasım ayında vefat eden olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun kabrini ziyaret etti.

Stoichkov, Naim Süleymanoğlu'nun Edirnekapı Mezarlığı'ndaki kabrine gelerek çelenk bıraktı.

Eski Bulgar futbolcu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Naim Süleymanoğlu ile çok yakın arkadaş olduğunu belirterek, "Benim için dünyada ondan daha büyük sporcu yok. Arkadaşımın yanına geldiğim için mutluyum. Çok iyi arkadaştık. Dünya ve olimpiyat rekorları kıran bir sporcu. Her sporcu gibi onunla çok gurur duyuyorum. Hiçbir zaman nereden geldiğini unutmadı. Çok genç vefat etti ve bizi bıraktı." ifadelerini kullandı.

Dostluklarının sonsuza kadar devam edeceğini vurgulayan Stoichkov, "Beni hiçbir zaman bırakmayacak, ben de onu bırakmayacağım. Ben futbolcuyum o halterci ama sporcu her zaman sporcudur ve sporcuyu tutar. Onu her yerde her zaman anlatmak lazım. Herkese Naim'in kim olduğunu gösterdi. Benim için dünyanın en büyük haltercisi olarak kalacak." diye konuştu.