Şok yorum! 'Şampiyon olmasınlar biteriz'

Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, Ntv Spor’da yayınlanan Spor Servisi programında gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.

Şok yorum! 'Şampiyon olmasınlar biteriz'
Şok yorum! 'Şampiyon olmasınlar biteriz'
GİRİŞ 05.12.2017 14:55 GÜNCELLEME 05.12.2017 15:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Demirkol, Galatasaray’ın başına geçeceği iddia edilen Fatih Terim ile ilgili dikkat çeken sözler söyledi. Demirkol’un yaptığı değerlendirmeler şöyle:

Fatih Terim'e 'yapar mısın, eder misin' diye soruyorlardır. Galatasaray yönetiminden de Dursun Özbek'e 'ya ne duruyorsun Fatih Terim için' deniliyordur. Çok ciddi bir Fatih Terim lobisi var. Fatih Terim, Galatasaray için doğal teknik direktör adayıdır. Medyanın Fatih Terim'e meyli çok yüksek. Rakipsiz. Fatih Terim gelmesin diyenlerin herhangi bir önerisi, fikri yok. Tudor gitsin de demiyor.

Muslera'nın daha önce de sakarlıkları oluyordu. Bu kadar konuşulmamıştı. Nedeni şu; çünkü takım oynamıyor.

"ŞAMPİYON OLMASINLAR BİTERİZ"

"Seyircisiz şampiyon olur mu yahu? Olmasınlar da zaten. Biteriz. Başakşehir'de yaşayan insanların maçlara gitmesi lazım. Başakşehir'in kadrosunda Adebayor, Clichy ve Emre Belözoğlu gibi dünya çapında oyuncular var. Dünya klasında Başakşehir'de başka ne var ki?

YORUMLAR 12
  • taktik 6 yıl önce Şikayet Et
    isim gucum hersey bitti maca gidicem
    Cevapla
  • Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Transferlerde indira gandi var! Hepsinde mi? Hepsinde değil ama bununla ilgili bilgiler çıkmıştı! .... fakirleşirken zenginleşen yöneticiler var diyen yönetici. Bu piyasadan silindi. Sorun kulübü zarara uğratan yöneticilerin sorumsuz olması!
    Cevapla
  • Sivas 6 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıntı yapmayın. Spor.yorumcusu Demirkol öyle diyorsa,yol gosteriyor.Bir yerlerden yine çıkar,20:45 ciler...
    Cevapla
  • yunaklı 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim lobisi, Terim yalakası, Terim den korkan medya ve yazarlardır. Terim in Gs başına geçmesini istemiyoruz.
    Cevapla
  • Son-uç 6 yıl önce Şikayet Et
    "Şecaat arz ederken sirkatin söylemek" diye buna denir sanırım. Mealan Demirkol diyor ki; Başakşehir şampiyon olursa biz biteriz, gazetelerin spor servisleri biter, yorumcular biter,yayıncı kuruluş biter, rant biter kısaca futbolun gizli amacı olan insanlar üzerinden oluşturulan devasa ekonomi biter... Adam haklı diyenlere iki önerim var.. Birincisi; en yüksek taraftar sahibine sahip 5-6 takımla bir Lig kurun orda oynayın, futbol felan önemli değil, seyirci olsun yeter.. İkincisi böyle bir Lige de gerek yok, her sene bir sandık kurun, en yüksek oyu alan şampiyon olsun...
    Cevapla
  • martli 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle