Canlı yayında Fatih Terim'i açıkladı!

Beşiktaş'a 3-0 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Tudor tartışılıyor. Galatasaray'ın eski futbolcusu Ergün Penbe, Fatih Terim ile ilgili önemli bir iddia ortaya attı.

Canlı yayında Fatih Terim'i açıkladı!
Canlı yayında Fatih Terim'i açıkladı!
GİRİŞ 03.12.2017 12:23 GÜNCELLEME 03.12.2017 12:29
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Beşiktaş'a 3-0 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Tudor tartışılıyor. Büyük maçlarda alınan başarısız sonuçlar sonrası sarı kırmızılı taraftarlar Hırvat hocaya büyük tepki gösterdi.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Ergün Penbe, Fatih Terim ile ilgili önemli bir iddia ortaya attı. Penbe, Beyaz TV'deki canlı yayında "Şu an Fatih Terim ile telefon görüşmesi yapılıyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 55
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    20 şampiyonluğun 6 sı terim aldı. diğer kupaları saymıyorum. Elbette ki terim unutulmaz bir isim olacak GS için. Normalde defalarca aynı adamın gelip durmasını istemem ama şu durumda da terimden başka yol gözükmüyor. Türkiye de derbi maçının demek olduğunu bilen bir adamın gelmesi lazım. Yabancı bir adamın gelip de Türkiye yi ve Türk futbolunu tanıması epey zaman alır. Kadroda terime uygun bir kadro ayrıca..
    Cevapla
  • immobile 6 yıl önce Şikayet Et
    sizin o beğenmediğiniz milli takımda galatasarayda ne çekti dediğiniz hoca fatih terim milli takım bu zamana kadar 4 büyük turnuvaya katıldı 3 ünde terim vardı galatasarayın başında 8 sezonda 7 şampiyonluk 1 uefa 1 süper kupa kazandırdı başında terim vardı hala nankörlük yapıyorsunuz bence fatih terimi eleştirenler futboldan zerre anlamıyor topu göstersek size bu ne yeniyor mu dersiniz net.
    Cevapla
  • yunaklı 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu kaprisli Terim den GS bir türlü kurtulamıyor. Gs yöneticileri medyanın gazına gelmeyin. Tudor uda medya şişire şişire size iteledi. Giden Riekerink in suçu neydi. Sabırla sonuna kadar Tudor ile devam.
    Cevapla
  • minber 6 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim türkiyede şişirilmiş bir balondur sadece
    Cevapla
  • Momedoglu 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs ve terim göbek bağı 1 kesilmiş sanki. Milli takım ve gs olmasa terim acaba ne kadar popüler 1 takımda olurdu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle