Bülent Serttaş açıkladı! Sharapova maçı karımın...

Bülent Serttaş, Sharapova ile Çağla Büyükakçay’ın maçını en ön sıradan izledi. Serttaş, Sharapova hayranlığı nedeniyle karısnın kendisine maç bileti hediye ettiğini söyledi.

Bülent Serttaş açıkladı! Sharapova maçı karımın...
Bülent Serttaş açıkladı! Sharapova maçı karımın...
GİRİŞ 28.11.2017 10:52 GÜNCELLEME 28.11.2017 10:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Rus tenisçi Maria Sharapova ile Çağla Büyükakçay'ın karşı karşıya geldiği TEB BNP Paribas Tenisin Yıldızları Serisi maçına ünlü isimler büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmayı en ön sıradan izleyen isimlerden biri de ünlü şarkıcı Bülent Serttaş'tı.

Maçı büyük bir heyecanla takip eden Serttaş, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da çok konuşuldu. Tenis maçına gitmesi takipçileri tarafından tuhaf karşılanan Serttaş, aslında bu sporun büyük bir tutkunu olduğunu söyledi: "Lisede masa tenisinde birinciliği olan, tenise aşık biriyim. Bunda ne gariplik var, anlamıyorum. Bazı insanların tuhaf yorumları beni şaşırttı. Benim hayatım böyle; tüm sosyal, kültürel ve sportif olayları yakından takip ederim. Benim kadar gezen tozan yoktur; tüm dünyadaki gelişmelerden haberdarımdır. Su içmem bile haber oluyorsa bunun sebebi ünlü olmam. Geçen gün haber oldu; Hong Kong'ta bile 'Aşk Bodrum'da Yaşanır' şarkım çalıyorsa, bu benim başarımdır." Eşinin maça bilet alarak kendisine sürpriz yaptığını belirten ünlü şarkıcı, Maria Sharapova'ya övgüler yağdırdı: "Eşim Selva, tenise ve Maria'ya olan hayranlığımı bildiği için doğum günü hediyesi olarak bana en ön sıradan bilet almış. Yani doğum günü hediyem Sharapova oldu. Bence o dünyanın en başarılı ve en güzel kadını. Allah sahibine bağışlasın, güzel kadın."
 
Maçta çektiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşan Bülent Serttaş, "Allah sahibine bağışlasın, bence Maria dünyanın en güzel kadını" diye konuştu. (Sabah)

YORUMLAR 6
  • fatih dikmeci 6 yıl önce Şikayet Et
    yazık be. acaba oraya giden seyircilere sorsak maçın setlerini. bilen 50 kişiyi geçermi. neyi izlediler acaba
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Neyse...
    Cevapla
  • Asabi 6 yıl önce Şikayet Et
    Lan vay arkadas, hanimlar kocalarina yariciplak bir kadina hayranligindan dolayı bilet alir olmus... Pes...
    Cevapla
  • agah 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu adam gider bundan kime ne..Sonradan gorme falan ne alaka..lady gaga on siradan nba maci izleyince neden normal..Adam seviyormus tenisi gitmis izlemis..helal olsun..
    Cevapla
  • mura 6 yıl önce Şikayet Et
    bülent serttaş fotoğrafa montaj ile eklenmıs gıbı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle