Büyükelçilik Naim'in kızı için harekete geçti

Japon Büyükelçiği, Naim Süleymanoğlu’nun kayıp Japon kızını bulmak için harekete geçti.

Büyükelçilik Naim'in kızı için harekete geçti
Büyükelçilik Naim'in kızı için harekete geçti
GİRİŞ 27.11.2017 06:26 GÜNCELLEME 27.11.2017 09:33
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Japonya’nın Ankara Büyükelçiliği, bir gazetenin dün manşetinden duyurduğu halterci Naim Süleymanoğlu’nun Japon kızı Naomi ile ilgili araştırma başlattı. Büyükelçilik, önceki hafta yaşamını yitiren şampiyon halterci Naim Süleymanoğlu’nun Japon gazeteci Kyoko Mori ile ilişkisinden doğan kızının ailesi tarafından arandığı haberi üzerine, harekete geçti.

Gazete Habertürk'ün haberine göre yetkililer, 1990 veya 1991 yıllarında Ankara’da doğduğu belirtilen Naomi’nin büyükelçilikte doğum kaydının bulunabileceğini, buna ilişkin araştırma yapılacağını kaydetti. Ancak büyükelçilikteki belgelerin bir kısmının 10 yıl bekletildikten sonra imha edildiği vurgulandı.

YORUMLAR 13
  • Emrullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Eee şöhret zamanında kaç kızla ilişki yaşadı olsun artık
    Cevapla
  • İbrahim... 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbimin rahman ve Rahim ismi amenna sonsuzdur ölünün arkasından en yapılması gereken en makbul hal dua halidir...olmuş bitmislerle arkadan konuşmanın kimseye faydası olmaz arzu ederizki oda rahmetiyle muamele görüp cennet mekanlarından bir mekanla hasr olur inşallah...tevbe kapisi her daim açıktır kim bilebilirki tevbe etmemis bilmeden konuşmak iftiradır kaçınmak lazımdır...
    Cevapla
  • güreşçi 6 yıl önce Şikayet Et
    Memleketde insan kaçakçıları tacirleri ile dopdolu. Inşallateala bir şey olmamıştır. Çocuk pek de güzelmiş maaşAllah.
    Cevapla
  • Dedesi 6 yıl önce Şikayet Et
    hay mubarek vay mübarek.
    Cevapla
  • Gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    Sadece sporculugla övünülebilecek bir sahsiyetmis,kisiligi malesef bozukmus,ne demek evli degildi ama 3 cocuk birinden,bir cocuk baskasindan var? Rabbim kimseyi kendi yolundan ayirmasin,onun emri altinda yasanmadigi sürece kimin hangi makamda oldugunun ne önemi var ki?
    Cevapla
  • Kamil 6 yıl önce Şikayet Et
    bu insanlar 80 yıl baskıcı komunist bulgar rejimi altında yaşamak zorunda kaldılar, kuran yasak, türkçe yasak, o yasak bu yasak, varsa bir günahı, aldıysa verir, verdiyse alır öteki dünyda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle