'Diğer ülkelerde Erdoğan gibisi yok'

200 metrede dünya şampiyonu olan milli atlet Ramil Guliyev, şampiyonluk sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini aramasına diğer sporcuların çok şaşırdığını söyledi.

'Diğer ülkelerde Erdoğan gibisi yok'
'Diğer ülkelerde Erdoğan gibisi yok'
GİRİŞ 10.11.2017 17:24 GÜNCELLEME 10.11.2017 17:24
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Londra'da düzenlenen 2017 Dünya Atletizm Şampiyonası'nda 200 metrede altın madalya kazanan milli atlet Ramil Guliyev, şampiyonluk sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini aramasına diğer sporcuların çok şaşırdığını söyledi.

Ramil Guliyev, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenen Marka ve Spor Zirvesi'ne (Brand&Sport Summit) katıldı.

Londra'da yarışın bitimiyle Türkiye Atletizm Federasyonundan bir yetkilinin telefonu kendisine verdiğini aktaran Guliyev, şunları kaydetti:

"Yarıştan sonra Cumhurbaşkanımız beni aradı ve tebrik etti. Çok mutlu oldum. Böyle bir insanın sizi araması çok önemli. Diğer atletler görüşmeden sonra bana 'Kim aradı?' diye sordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aradığını duyduklarında çok şaşırdılar. 'Spor sizde o kadar seviliyor mu? Bizde böyle bir şey yok.' dediler. Bu her ülkede olmuyor. Arkamızdaki güç bizi motive ediyor."

Guliyev, efsane atlet Usain Bolt'un Londra'da 200 metreye çıkmadığını hatırlatarak, "Bolt olsa da kesinlikle kazanırdım. Durumu iyi değildi ve yarışta yer almadı. Daha iyi derecelerim olacaktır. Koşulan derece iyi değildi ama şampiyonluğa yetti. Şu an kafamda olimpiyat var. Bütün çalışmaları bunun için yapıyoruz. Buraya kadar madalya kazanıp geldik. Şu an esas olan daha büyük başarı kazanmaktır." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 15
  • kale 6 yıl önce Şikayet Et
    E gelin o zaman TC ye
    Cevapla
  • Erdoğan 15 temmuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Neden şaşırıyorlar. Dünyada başka Recep Tayyip Erdoğan yokki olsun.
    Cevapla
  • Ali Veysel 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yabancılara anlatamazsınız hemen olayı bir yerlere bağlama hissi oluşuyor yabancılarda. Çünkü karşılıksız yapılan her olayın ardında birşeyler arama peşindeler. Gönül bağlarını koparmışlar. Manevi değerlerimize Sayın Cumhurbaşkanımız gibi sahip çıkalım.
    Cevapla
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünya lider görsün.Lider böyle olur.Her hareketi taktire şayan.Yaptığı muhteşem işler artık beni şaşırtmıyor. Sizinle gurur duyuyoruz sayın Cumhurbaşkanımız.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    ilk once bu adam milli falan degil ecnebi ikincisi baska ulkelerde cumhurbaskalari sporculari aramiyormus dogrudur cunku boyle basarilar gunluk normal olaylar yani turkiyedeki gibi bes on yilda bir olmuyor fark burda iste
    Cevapla
  • abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    ne şiştin öyle ya patlıcan be
    Cevapla
  • Yami 6 yıl önce Şikayet Et
    Soda iç hazımsızlığa iyi gelir :)
    Cevapla
  • Ramil 6 yıl önce Şikayet Et
    gicik gicik konusma , ecnebi dedigin adam esas Turk , bu tur yorumlari irken senin gibi Turk olmayanlar yaparlar biliyoruz not ediyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle