Denizli: Daha sahalardan çekilmedim

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ve Mustafa Denizli, TRT SPOR’da yayınlanan Levent Özçelik’in sunduğu Futbolun Zirvesi programında haftanın futbol gündemini değerlendirdi.

Denizli: Daha sahalardan çekilmedim
Denizli: Daha sahalardan çekilmedim
GİRİŞ 10.10.2017 21:49 GÜNCELLEME 10.10.2017 21:50
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımı'nın başarısıyla ilgili konuşan Mustafa Denizli, "Maça inanılmaz bir ilgi vardı. Dünkü maç bir haykırıştı. Pazartesi günü saat 18.00'de o stadyumun dolması bir haykırıştır. Rusya maçında kaydettiğimiz golü, Süper Lig'de zor görürüz. İnsan mecbur hissediyor. Birlikte yaşama duygusunu hissediyor. Adamın kim olduğunu kimse bilmez" dedi.

Lucescu hakkında değerlendirme yapmaktan kaçınan Denizli “Lucescu'nun önünde bir kontrat varsa durduk yerde ben buradan ayrılmıyorum demediği sürece bu kontrat işlemeye devam eder. Rıdvan Dilmen yorum yaparken şöyle bir ifade kullandı. Bir daha sahalara dönmeyeceğim dedi. Bir daha sahalara dönmeyecek Rıdvan Dilmen, Federasyonla ilgili Lucescu ile ilgili gitsin mi kalsın mı diyebilir. Ben daha sahalardan çekilmedim. Çekileceğim zamanı da biliyorum. Ben sahalardan çekilmediğim için herhangi bir şey söylemem yanlış olur. Tekrar sahalara dönme düşüncem olduğu için Lucescu konusunda bir şey söylemem doğru değil." şeklinde konuştu.

Kendisine daha önce A Milli Takım için teklif gelmediğini dile getiren tecrübeli hoca, "Bugün Federasyon Başkanı olan Sayın Demirören, benim birlikte çalıştığım bir insan. A Milli Takım teknik direktörlüğünü herkes ne kadar beklediyse ben de o kadar bekledim.” dedi.

YORUMLAR 9
  • Gurbetci 68 6 yıl önce Şikayet Et
    Hanği sahada mustafa hocam .
    Cevapla
  • krampon dişi 6 yıl önce Şikayet Et
    aman aman ben almayayım ! bu denizli hocalığını! bi de milli takımı bekledim demiyormu pes! insanlar yaşlansada makam mevki para hırsı yaşlanmazmı??
    Cevapla
  • dava adamı 6 yıl önce Şikayet Et
    yani daha çook sevilecek takim var
    Cevapla
  • öncü 6 yıl önce Şikayet Et
    paragöz defol git
    Cevapla
  • Tacettin 6 yıl önce Şikayet Et
    tüh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle