Demirkol: Eğer değişmezse TFF'yi dava edeceğim!

A Milli Takım'ın İzlanda ile oynayacağı tarihi maçtan önce NTVSpor yorumcusu Mehmet Demirkol, TFF'yi dava edeceğini açıkladı.

Demirkol: Eğer değişmezse TFF'yi dava edeceğim!
Demirkol: Eğer değişmezse TFF'yi dava edeceğim!
GİRİŞ 04.10.2017 13:28 GÜNCELLEME 04.10.2017 14:30
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

A Milli Takım'ın İzlanda ile oynayacağı tarihi maçtan önce NTVSpor yorumcusu Mehmet Demirkol, "milli forma" konusunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun harekete geçmesi gerektiğinin altını çizdi ve gereken aksiyonun alınmaması durumunda TFF'yi dava edeceğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bayrağı sembolleyen göğüs bantlı formaya dönmesi gerektiğini ifade eden Demirkol, "TFF göğüs bantlı formaya dönmezse federasyonu dava edeceğim, ona göre hazırlık yapın. Standart bantlı ortada ay-yıldız kırmızı veya beyaz bayrak neyse forma o. Hangi ülkenin değişiyor. Bize kırmızı siyah-beyaz forma giydiriliyor, dünyada bir tek bizim formamız değişiyor. İkinci forma olabilir. Klasik formaya dönmezlerse milli takımı formasını tahribattan dava açacağım. Gazetecilik sınırlarını aşacağım peşine düşeceğim, insanın siniri bozuluyor" dedi.

YORUMLAR 31
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Abi çok haklı adam ya. Renklerimizden rahatsız olan kim arkadaş. Biri bunu açıklasın. Bunu yapanın kanından şüphe ediyorum. Teknoloji değişir gelişir. Ama kültür, din, ahlak kuralları değişmez. Bayrağımızın da çıkış noktası, rengini nereden aldığı belli.Bu belliki birilerinin zoruna gidiyor. Bu ülkedeki düşünce hainlerinden bıktık....
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    tamamen haklı
    Cevapla
  • emekli 6 yıl önce Şikayet Et
    "forma oynamaz oyunu." neden kulüpler forma satılsın diye yırtınıyor. neden miadı dolmuş yıldız oyunculara paralar saçılıyor. bunlar takım gibi bir bütünlük isteyen görsellerdir.
    Cevapla
  • Sade Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    elin değmişken pembe kaleci formasını da dava ediver sana zahmet...
    Cevapla
  • Koçyazılı 6 yıl önce Şikayet Et
    Forma oynamıyor oyunu. İçinde ruh yoksa, istediğin kadar afilli bantlı bayraklı forma giydir. Önce milli ruh ve takım ruhu. Renklere ve şekle bu kadar takılı kalmayalım. Şekilcilikten uzaklaşalım. Sen yine dava et mehmet kardeş. Gönlün olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle