Şok sözler! 'Nasri'yi alsan ne olur...'

Mehmet Demirkol, Ntv Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında Antalyaspor'un yeni transferi Nasri üzerinden Rıza Çalımbay'ı eleştirdi.

Şok sözler! 'Nasri'yi alsan ne olur...'
Şok sözler! 'Nasri'yi alsan ne olur...'
GİRİŞ 21.08.2017 14:25 GÜNCELLEME 21.08.2017 14:28
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Demirkol, Çalımbay'ın Beşiktaş maçındaki adam adama savunma taktiği hakkında ise, "6 oyuncuyu adam adama oynatacaksan sen Nasri'yi alsan ne olur, Eto'o'yu alsan ne olur? Türk teknik direktörlerin zihniyetinde sorun var. Taktik falan yok. Bam bam bam sistemiyle bu işler olmaz. Kafalar değişmeli." şeklinde konuştu.

Derbi hakkında da konuşan Demirkol, "Fenerbahçe-Trabzon maçı çok heyecanlıydı ama bu futbol değil. Fenerbahçe'de Volkan çok kötü durumda. Topal-Souza da aynı şekilde. Neustadter kötü durumda. Van Persie desen futbol onu bırakmış. Kameni sakar bir kaleci zaten. Volkan ve Kameni iyi çalışmıyor. Peş peşe bu kadar hatalı gol yenmez." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Emre Mor için de açıklamalar yapan Demirkol, Sarı-Lacivertli yönetimi eleştirdi ve öncelikle takımın omurgasının oturtulması gerektiğini ifade etti.

YORUMLAR 12
  • Antalyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam iyi futbolcu.Etoo'yu beslesin yeter.O kadar kötü asistleri bile gol yapıyor.Sosa efendi beğenip de gelmemişti görsün Antalyaspor kimi aldı.Menajeride sarfettigi lafları bir gargaradan sonra yutsun hadi bakeeeeem ;)
    Cevapla
  • guney 6 yıl önce Şikayet Et
    bi kurtulamadık senden-kaç defa salladın sonra tutmayınca kayıplara karıştın.haftaya nasri yi de översin sen rıza yı da...
    Cevapla
  • ferruh 6 yıl önce Şikayet Et
    len yürü git demirkol musun nesin artiz
    Cevapla
  • Cansu 6 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Denizli'de böyle iddaalı gelmişti de altı hafta dayanamadı.Ufak at civcivler yesinler.Ah şu yazar çizerler:Racan kesecekse Reis keser!!!!!
    Cevapla
  • Fenerli 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı sistem kurmak için getirceksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle