Bakan Kılıç'tan Rıza Kayaalp'e tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sırbistan'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda şampiyon olan Rıza Kayaalp'i tebrik etti.

Bakan Kılıç'tan Rıza Kayaalp'e tebrik
Bakan Kılıç'tan Rıza Kayaalp'e tebrik
GİRİŞ 07.05.2017 12:30 GÜNCELLEME 07.05.2017 12:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakan Kılıç, Avrupa Şampiyonası'nın 5. gününde finalde Macar sporcu Balint Lam'ı 4-3 yenerek altın madalyanın sahibi olan olimpiyat ikincisi milli güreşçi Rıza Kayaalp için tebrik mesajı yayımladı.

Akif Çağatay Kılıç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sırbistan'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda kürsünün zirvesine çıkan ve İstiklal Marşımızı yine tüm Avrupa'ya dinleten milli güreşçimiz Rıza Kayaalp'i tebrik ederim. Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 7. kez altın madalya kazanarak bize bir kez daha bu gururu yaşatan değerli sporcumuzu ve emeği geçen herkesi gönülden kutlar başarılarının daim olmasını dilerim."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • boz ok 6 yıl önce Şikayet Et
    Rıza ve Taha pehlivanlarımıza tebrikler.güreşten her zaman madalyalar alıyoruz çok şükür. Ancaak sayın bakan olimpiyatlardaki başarızlıktan sonra istifa istemistiniz federasyonlardan .bi kac madalya almistik onlar da yabanci uyruklu sporculardan.takip ettim ana bi istifa haberi duymadim.spora önem veren cumhurbaşkanimizin da bu durumdan hoşnut olmadiğini tahmin ediyorum.
    Cevapla