TFF yönetimi hayran kaldı!

Samsun'a gelen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri golf sahasını gezerek, sahaya ve içinde bulunan tesislerle ilgili bilgi aldı.

TFF yönetimi hayran kaldı!
TFF yönetimi hayran kaldı!
GİRİŞ 08.12.2016 16:29 GÜNCELLEME 08.12.2016 16:29

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve önümüzdeki yıla kadar 18 çukura yükseltilecek olan golf sahasını, yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirmek için Samsun'da bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri gezdi. TFF Başkanı Demirören ve yönetim kurulu üyelerine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, eşlik etti.

Başkan Yılmaz, "Golf sahamızı 14 Temmuz günü Federasyon Kupası ile açtık. Açılış günü Demirören de bizleri yalnız bırakmadı sağ olsun. O günden bu yana sahamızda birçok yenileme ve geliştirme çalışmaları gerçekleştirildi. Önümüzdeki yıl içinde 9 çukurlu olan sahamızı 18 çukura yükselteceğiz. Bunun çalışmaları son sürat devam ediyor. Yine önümüzdeki yıl büyük turnuvalara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz. 2017 Deaflympics Olimpiyatları da kentimizde yapılacak. Biz gerek spor, gerek ulaşım alanında var gücümüzle şehrimizi olimpiyatlara hazırlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Golf Sahasını çok beğendiğini belirten TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise, "Önümüzdeki yıl için bir program yaparak 19 Mayıs günü burada bir turnuva yapabiliriz. Gerçekten çok güzel bir saha olmuş. Emeği geçen herkesin eline sağlık" şeklinde konuştu.