'Darbeciler yüzünden spor hayatım bitti!'

Milli atlet Fatih Yazıcı, 15 Temmuz'da yaşadıklarını anlattı.

'Darbeciler yüzünden spor hayatım bitti!'
'Darbeciler yüzünden spor hayatım bitti!'
GİRİŞ 31.07.2016 12:04 GÜNCELLEME 31.07.2016 18:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fatih Yazıcı, "Tesislerdeki odamda TV izlerken yaşananları gördüm. Daha sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın meydanlara çıkmamız için yaptığı çağrının ardından tesislerden çıkmak istedim. Ancak çatışmanın yoğun yaşandığı yerlerden biri de bizim tesisin önüydü. Midemden şarapnel parçalarıyla vuruldum. En az 7-8 dakika kimse yanıma yaklaşamadı. Vurulan o kadar çok insan vardı ve buna rağmen ateşi kesmediler. Bunu yapanlar insan olamaz. Ben sadece midemden vurulduğumu düşünürken, bacağım ve testislerim de zarar görmüş. Beni hastaneye, daha sonra şehit düştüğünü öğrendiğim Fatih Satır adında genç bir arkadaş minibüsüyle götürdü. Hastanede bana bakamadılar. Başka bir hastaneye sevk ettiler. Ben ikinci sıradaydım. İlk sırada yer alan polis memuru hayatını kaybedince ilk beni sevk ettiler ve başka bir hastaneye götürdüler." dedi.

Milli atlet Fatih Yazıcı, "2 gün yoğun bakımda kaldım. Sol karın kasım parçalanmış, sol testisimi aldılar. Doktorlar çok net bir şekilde spor hayatımın bittiğini söyledi. Ben gelecek sene Akdeniz Oyunları'na katılmayı hedefliyordum. 55 tane zımbalı dikiş vardı vücudumda ama çok şükür iyileşme sürecim hızlı gelişiyor. Allah'tan Cumhurbaşkanımız o çağrıyı yaptı da, insanlar sokaklara çıktı. İnsanlar, o hainleri püskürtmese; ben ve benim gibi birçok insan hastane ya da sokaklarda ölmüş olacaktık." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 12
  • Ebrar 7 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi adammış enes kanter gibi hainlerden sonra böyle vatansever sporcularımızın olduğunu öğrenmek beni mutlu etti
    Cevapla
  • ata sevinç 7 yıl önce Şikayet Et
    2008 yılında 3.lig 1.grubun son lig maçın almış olduğu karar incelense altından derin şeyler çıkacak.İlk yarısı 1-1 biten maçın ikinci yarısına çıkmayan takım 3-0 hükmen galip sayılmıştır.Hemde alel acele savunma almadan hakem ve temsilci raporlarını incelemeden.Maçın ertesi günü toplanıp karara bağladılar.daha doğrusu birileri TFF ye emir verdi TFF de dünyada eşi benzeri olmayan bir skandala imza attı.Ama ülkede öyle bir tahribat yaptıki 15 temmuz darbe girişimi kadar tahribat yaptı.Gençlerin hakka ve hukuka olan güvenini sıfıra indirdi.Zaten amaç oydu.
    Cevapla
  • Gölgesiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim senden ve senin gibi vatansever insanlarımızdan razı olsun.
    Cevapla
  • halil ibrahim ulu 7 yıl önce Şikayet Et
    vatan sağolsun...
    Cevapla
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden razi olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle