Sofuoğlu'ndan Hakan Şükür'e şok sözler!

Dünya Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Hakan Şükür hakkında sosyal medya hesabından ağır sözler kullandı.

Sofuoğlu'ndan Hakan Şükür'e şok sözler!
Sofuoğlu'ndan Hakan Şükür'e şok sözler!
GİRİŞ 16.07.2016 13:31 GÜNCELLEME 16.07.2016 13:31
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Dünya Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan eski milli futbolcu Hakan Şükür hakkında sosyal medya hesabından ağır sözler kullandı.

Sofuoğlu, sosyal medya hesabından, 'Rabbim halkımızdan ve Reis'imizden razı olsun dimdik ayakta durdukları için. Hakan Şükür sakın Sakarya'ya gelme bu halk seni linç eder. Biz abdestimizi alip adam gibi ölmeye koştuk. Sakarya Valiliği önünde elinde silah olan askerlerle karşı karşıya geldik. Rabbim halkımızdan ve reisimizden razı olsun. Dimdik ayakta durduklari için. Hakan Şükür sakın Sakarya'ya gelme bu halk seni linç eder. Ne mutlu bu vatan icin şehit olanlara' yazdı.

YORUMLAR 82
  • BETÜL 7 yıl önce Şikayet Et
    hakan pisligi linç edilmeyi hak ediyor...
    Cevapla
  • M.ozsoy 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun Güzel kardesim Yolun Bahtın Açık olsun Allah sana kaza vermesin Seni esirgesin Baskomutanıza Sayın RECEP TAYYİP ERDOGAN A Uzun ömürler Versin Alllah basımızdan
    Cevapla
  • Engin 7 yıl önce Şikayet Et
    Klavyesinde ı harfi yok mu
    Cevapla
  • Ersin 44 7 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi bilahi herkes atemelerde kuyruk yapmıştı marketlere kosuyolardl birtane 2 yaslnda oglum var atesli bavale geçirdi perşembe günü cumagunude atesliydi siz oğlumu sok suyla yıkan dedim ben havalanlna gitim sukur sabaha karşı bir tankl e 5 de durdurduk ve alldlk şükür allaha Biz ölünce cenet varderiz sehit olmak bize dusmedi sehiit olan abilerime kardeslerime peygsmber kapısından girmek nasip eylesin AllAH yaklnlarlna baslagl dilerim
    Cevapla
  • Kalem Abi 7 yıl önce Şikayet Et
    Terörist Hakan Tükürü getirin oda yargılansın ve idam gelirse idam edilsin. TTF tarafından verilen tüm ünvan ve ödüllere el konulsun. Tüm Darbeci FETÖ terör örgütü mensuplarının Mal varlığına el konulsun ve şehid ailelerine dağıtılsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle