Taha Akgül iddialı! 'Hazırım ve tecrübeliyim'

Milli güreşçi Taha Akgül, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya mücadelesi için hazır olduğunu ifade etti.

Taha Akgül iddialı! 'Hazırım ve tecrübeliyim'
Taha Akgül iddialı! 'Hazırım ve tecrübeliyim'
GİRİŞ 26.04.2016 14:48 GÜNCELLEME 26.04.2016 14:48

P&G'nin "Teşekkürler Anne" kampanyası doğrultusunda Taha Akgül'e verdiği sponsorluk desteğiyle ilgili basın toplantısı, annesi Gülbahar Akgül'ün yanı sıra Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Uğur Erdener ile P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu'nun da katılımıyla Taksim'deki bir otelde yapıldı.

Milli güreşçi Taha burada yaptığı açıklamada, olimpiyatlara 3 aylık bir süre kaldığını hatırlatarak, "Londra'da hazırlıksızdım ve gençtim. Şu anda hem hazırım hem de tecrübeliyim. Rio'daki olimpiyatlara deneyimli bir şekilde katılacağım. Diğer sporcularla birlikte ülkemizin madalya ümidiyiz. Beklentilerin yüksek olduğunun farkındayım, sorumluluğum fazla. Güreşte üzerimize düşeni yapacağız." diye konuştu.

"İnşallah Rio'da da aynısı olacak"

Altın madalyadan başka bir düşüncesi olmadığını söyleyen dünya şampiyonu Taha, "Las Vegas'taki Dünya Şampiyonası'nda yarı final ve finaldeki rakiplerimi kısa sürede teknik üstünlükle yendim. İnşallah Rio'da da aynısı olacak. ABD'de, Rio'da karşılaşacağım rakiplerimden bazılarıyla güreştim." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA