Rıdvan Dilmen: Çok açık söylüyorum...

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Yıllarca konuşulacak Galatasaray Trabzonspor maçını yorumladı.

Rıdvan Dilmen: Çok açık söylüyorum...
Rıdvan Dilmen: Çok açık söylüyorum...
GİRİŞ 21.02.2016 22:37 GÜNCELLEME 21.02.2016 23:12
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen NTV Spor'da yaptığı açıklamalarda; "Trabzonspor, bu sezon hakem hatalarından dolayı ligden kopmuştur.Trabzon çok mağdur oldu. Çok açık söylemek istiyorum, hakem hatalarıyla ligden koptular.

Sabri'nin Marin'e yaptığı hareket penaltı. Erkan Zengin ve Hakan Balta'nın pozisyonları penaltı değil bence, bu benim yorumum'' ifadelerini kullandı.

Dilmen ayrıca, "Özer'in ikinci sarı kartında faul yok. Penaltı penaltı değil. Mahcubiyetinden maçın uzatma süresini de oynatamadı hakem '' dedi.

Hakem hatalarının damga vurduğu bir maç oldu. Teknik analiz yapmak pek doğru değil. Klasik cümleler de kullanmak istemiyorum. Trabzonspor, şikeyle ilgili 2011'den bugüne kadar bir dava peşinde. Fakat 2015-2016 yılında mağdur oldukları kadar olmadılar. İçerideki maçlar da dahil olmak üzere. Hakem hatalarıyla ligden koptular.

"BEN DE OLSAM BEN DE YAPARDIM"

Hakem gelip Özer'e diyor ki "Sakın şöyle yapma". Bunu Özer'e değil, Kuddusi Müftüoğlu'na yapıyor. Göstere göstere sarı kartı verdi. İkinci sarı kartta faul falan yok. Ama Salih ile Cavanda da delirdi. Ben hayatımda kırmızı kart görmedim ama ben maçta olsam Salih'in davranışını ben bile yapardım.

 "HAKEMLİĞİ BİTER Mİ..."

Ben hakem olsaydım Umut'un pozisyonuna penaltı verebilirdim. Bu olabilir, ama Aykut'un pozisyonu, Özer'e verdiği kart... Sneijder'ı çağırıyor, gel diyor, dön diyor. Tahrik ediyor. Tahrik etme oyuncuyu. Hakemliği biter mi bitmez mi bilmiyorum.

YORUMLAR 19
  • Recai 8 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonsporu katlettiler. Hala utanmadan sıkılmadan yok efendim şöyle yok böyle. Biraz kalıbınızın adamı olun.dürüst olun dürüst. Adalet birgün herkese lazım.
    Cevapla
  • Matador 8 yıl önce Şikayet Et
    Sahada herzaman hakem haklidir
    Cevapla
  • gsli 8 yıl önce Şikayet Et
    hiç te yalan değil aynen de öyle sonuna kadar katılıyorum ama arada harcanan kötü takım gs oluyor işin bu tarafı da insanı sinir ediyor Avrupa da kupa almış kendini ispat etmiş bir Türk takımını bu hallere düşürüyorsunuz ya Türkiye de futbol saygı sevgi hoşgörü bitmiş vesselam
    Cevapla
  • umut 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah Umut'un cezasını versin. Hakemi yanıltmaya karşı hareket yapan her futbolcunun cezasını versin.
    Cevapla
  • Erhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Haklı ya da haksız buna ben değil tüm futbol severler karar vereceğiz şike iddiası yüzünden Fenerbahçe Trabzon gerginliği hat safhaya çıkmıştı. Trabzon her fırsatta şampiyonluk kupasını isterken Fenerbahçe yönetimi ise Trabzon dize getirilsin diye Federasyon ve hakemlere baskı yapıyordu. İşte dün akşamki maçın sorumlusu tabi ki Aziz Yıldırımın başını çektiği Fenerbahçe yönetimi ve bu yönetime bağlı çalışan TFF' dur Fenerbahçe, Trabzon Spora bir daha kolay kolay toparlanamazsın diye darbe vurmak istiyordu dün akşam da bu isteği gerçekleşti işte...yalansa yalan desinler...
    Cevapla
  • ensartekke 8 yıl önce Şikayet Et
    yaw he he,YES,evet rumuzlarinizla erhan kardeşimin yorumunu bi güzel onaylamişsiniz tebrikler
    Cevapla
  • yaw he he 8 yıl önce Şikayet Et
    yalan
    Cevapla
  • YES 8 yıl önce Şikayet Et
    Yalan.....
    Cevapla
  • evet 8 yıl önce Şikayet Et
    yalan :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle