Şampiyon Sinan Şamil Sam'dan kötü haber!

Profesyonel boksta dünya şampiyonluğu unvanı bulunan Sinan Şamil Sam, ölümle pençeleşiyor.

Şampiyon Sinan Şamil Sam'dan kötü haber!
Şampiyon Sinan Şamil Sam'dan kötü haber!
GİRİŞ 07.10.2015 13:30 GÜNCELLEME 07.10.2015 13:35
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Böbrek yetmezliğinin yanı sıra farklı hastalıkları sonucu Ankara’da hastaneye kaldırılan Sam, spor teşkilatının ilgisizliği yüzünden ortada kaldı. Bazı hayırsever iş adamları ile bir zamanlar güreş milli takımının da doktorluğunu yapan Adnan Bağrıaçık’ın himayesiyle tedavi altına alınan Sam’ın, sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.

KARACİĞER YETMEZLİĞİ VARDI

Daha önce karaciğerindeki rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılan ve günlerce komada kalan daha sonra sağlığına kavuşan Sinan Şamil Sam, yeniden hastanede tedavi altına alındı. Ankara’da böbrek yetmezliğinin yeniden nüksetmesi üzerine hastaneye kaldırılan Sam’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Sağlık problemleri yaşayan, tedavi olmakta zorlanan ve Türkiye’ye gerek amatör gerek profesyonel boks yaşantısında birçok başarılar yaşatan Sinan Şamil Sam’ın ilgisizlik sonucu çok zor durumda olduğu belirtildi.

YORUMLAR 18
  • erkan 8 yıl önce Şikayet Et
    rabbim şifa versin
    Cevapla
  • meral 8 yıl önce Şikayet Et
    ayrıca dua eden herkesten allah razı olsun. başa gelmeyince bilinmiyor bazı şeyler. sinanın bütün dünya dostu ve herkes yardım ediyor. siz kafanızı yormayın hasan bey. vatan haini olduğunuzu düşünüyorum her ne olursa olsun türk bayragını yüzlerce kez tüm dünya karşısında göklere çekmiş bir adam hakkında hasta yatagında bu sözleri söyleyebiliyosunuz.
    Cevapla
  • meral 8 yıl önce Şikayet Et
    sinan alkol kullandığı için değil 12 yaşında kaptığı hepatit b virüsü yüzünden siroz oldu hasan bey. alkol aldığı doğrudur ama siroz 8 yaşındada gönünen bi rahatsızlıktır. tüm alkol kullananlarda siroz olmuyor. bilip bilmeden işkembeden atmamak lazım! sağlık bakanlığı durumdan haberdar oldu ve gerekeni fazlasıyla yapıyor.sayın Ahmet AK'ın bilgisi olur olmaz gereken herşey yapılmaya başladı.sinanın bu durumda olmasının sebebi devletimizin milletimizinde sorumsuzluğu asla değildir.
    Cevapla
  • Talha 8 yıl önce Şikayet Et
    Değerli bir insan bizi çok gururlandırdı. Allah şifa versin.
    Cevapla
  • cahil cühelaya 8 yıl önce Şikayet Et
    1999da kölnde diskoket önünde o kadar havaliydiki az daha elinde kaliyordum simdi ankarada bakilmayan milli sporcu olmus cok biliyormus gibi konusma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle