Fenerbahçe'den Terim'e büyük tepki!

A Milli Takımımızın Letonya ile 1-1 berabere kalmasının ardından Fenerbahçe cephesinden flaş tepkiler geldi.

Fenerbahçe'den Terim'e büyük tepki!
Fenerbahçe'den Terim'e büyük tepki!
GİRİŞ 04.09.2015 12:39 GÜNCELLEME 04.09.2015 12:47
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, Fatih Terim'i hedef alırken; "Sizce milli takımın başında herhangi bir hoca olsaydı bundan daha mı kötü olurdu? Ama şundan eminim, eğer başka bir hoca olsaydı, değerli basınımız yerden yere vurmuştu" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli kulübün yöneticisi İsfendiyar Zülfikari ise, "KOCAMAN bir çaremiz var" sözleri ile Terim'in yerine Aykur Kocaman'ı önerdiğini ima etti.

YORUMLAR 16
  • angarali 8 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa kocamanı fener kovmadı kendi bıraktı...
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Rakibin defansının geçirdiği topu kalecileri kurtardımı kurtardı. Peki ikinci yarı bizim kaleye gelen 4 toptan 2 gol olmak üzereyken hakan balta çıkardı. Biri de gol oldu kaleci ne işe yarar.
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Kocaman çarenizi neden fenerden kovdunuz demezler mi adama?
    Cevapla
  • ercan 8 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar bu iş fenerli gsli beşiktaşlı olsun işi değil ordaki hocanın ülke için en iyi kadroyu çıkartıp galibiyetler almasıdır fatih terim iyi hoca fakat bazen kadro tercihlerinde saçmalıyo kulubünde oynamayan adamı getirip oynatıyo dün şener girdi takım sağ taraftan çok iyi ataklar yaptı defansın sağında o oynaya bilirdi birde gol sıkıntısı çekiyoruz bu çok açık belli bunları çözmesi gerek birde kadroyla çok oynuyor fatih hoca iskeleti kurması lazım defansla forvet çok kötü ortasaha avrupa standartlarında iyi olsada defansla forvete çözüm bulması lazım .
    Cevapla
  • milli takım 8 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terimin oynattığı bu oyunu başka türk hoca oynatamaz. 10-15 pozisyon 1 gol beceriksiz futbolcular. en az 3-0 olmalıydı. hocanın benim naçizane gördüğüm burak değilde orta sahadan başka birisi oyundan çıkabilirdi. önde basmazsan son dakikalarda adam rahatça topu gönderir 91. dk. 2. lig takımı gibi golü yersin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle