Arda'nın tatilde harcadığı para dudak uçuklattı

İspanya'ya transfer olan Arda Turan, sevgilisiyle yaptığı 4 günlük tatil boyunca harcadığı para herkesi şaşırttı.

Arda'nın tatilde harcadığı para dudak uçuklattı
Arda'nın tatilde harcadığı para dudak uçuklattı
GİRİŞ 19.07.2015 11:26 GÜNCELLEME 19.07.2015 11:27
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Arda Turan, İspanya'ya gitmeden önce sevgilisiyle yaptığı 4 günlük Bodrum tatili için 22 bin 500 lira ödedi. Çifte, tatillerinde bir uşak hizmet etti.

FATURASI HÂLÂ DİLLERDE

Arda Turan, yeni yuvası Barcelona'ya gitti ama konuşulmaya devam ediyor. Atletico Madrid'den 35 milyon Euro'ya Barcelona'ya transfer olan futbolcunun İspanya'ya gitmeden önce yaptığı Bodrum tatilinin faturası hâlâ dillerde.

MAÇAKIZI'NDA KONAKLADILAR

Sevgilisi Aslıhan Doğan ile Maçakızı Hotel'de kalan yıldız futbolcu, dört günlük tatil için 22 bin 500 lira harcamış. Sabah'ın haberine göre, Bodrum'un en lüks otellerinden biri olan Maçakızı'ndaki tatilin en önemli detayı ise, çifte bir uşağın hizmet etmiş olması.

YORUMLAR 9
  • kazancına göre 8 yıl önce Şikayet Et
    uygun bir rakam
    Cevapla
  • msahin 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok da büyük para harcamamış, haberin başlığından 100-200 bin harcadı diye tahmin etmiştim, hakkaten o seviyedeki birisi için çok bi para değil. Kaldı ki 100-200 harcasa da hakkıdır, hakediyor...
    Cevapla
  • asdfjklö 8 yıl önce Şikayet Et
    zenginin mali zügürtün cenesini yorarmis
    Cevapla
  • makifb 8 yıl önce Şikayet Et
    yahu sizene ardanın harcadığı paradan. Adam 41M Euro ya barcelona gibi bi takıma transfer olmuş. Adam yıllık deli gibi para kazanıyor. Adamın fakire fukaraya yaptığı yardımın haddi hesabı yok. Sizene, bizene adamın harcadığından. Şaşırıyorsunuz nereye saldıracağız diye. 4 günde 22Bin TL nedir arkadaş reklamlarla beraber yılda 10M euro gibi bi para kazanan adama. Bende olsam bende harcarım, sizde de olsa sizde harcarsınız arkadaş. Hey Allah'ım ya
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    cuma namazında hasırını kendisi toplamıştı,unutmayalım hemen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle