Marsel ilk turda elendi!

İstanbul Open ilk turunda Marsel İlhan, Fin Jarkko Nieminen ile karşılaştı.

Marsel ilk turda elendi!
Marsel ilk turda elendi!
GİRİŞ 28.04.2015 20:52 GÜNCELLEME 28.04.2015 20:52

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası'nda Türk tenisçi Marsel İlhan, Finlandiyalı Jarkko Nieminen'e 2-0 yenilerek elendi. Nieminen, ikinci turda Roger Federer'in rakibi oldu.

Garanti Koza Arena'da oynanan ve 1 saat 17 dakika süren maçta Nieminen, çok fazla basit hata yapan Marsel karşısında ilk seti 6-3 kazandı. İkinci setteki oyunlar büyük çekişmeye sahne olurken, daha az hata yapan ve servis kıran Finlandiyalı sporcu, seti 6-4 maçı da 2-0 kazanarak ikinci tura çıktı.

Niemenn, Marsel'i eleyerek ikinci turda dünya iki numarası ve turnuvanın seri başı İsviçreli Roger Federer'le eşleşti. Marsel, ise hem turnuvaya veda etti hem de Federer ile karşılaşma şansını yitirdi.

Cem İlkel'den sonra Marsel İlhan'ın da ilk turda elenmesiyle turnuvada tekler kategorisinde Türk sporcu kalmadı.

- Çiftlerde iki maç oynandı

Turnuvada çiftler kategorisinde de bugün iki maç oynandı.

İlk tur maçlarında bir numaralı seri başı olan Robert Lindstedt (İsveç)-Jurgen Melzer (Avusturya) çifti, Steve Darcis (Belçika)-Benoit Paire (Fransa) ikilisini 6-2'lik setlerle 2-0 yendi ve çeyrek finale çıktı.

Blaz Kavcic (Slovenya)-Diego Schwarzman (Arjantin) ile Marcus Daniell (Yeni Zelenda)-Santiago Giraldo (Kolombiya) çiftleri arasında oynanan günün diğer maçı ise çekişmeli geçti. İlk seti 7-5 kaybeden Daniell-Griraldo çifti, ikinci seti 6-2 kazandı. Tie-break setini de 10-3 kazanan Daniell-Giraldo ikilisi isimlerini çeyrek finale yazdırdı.