Davutoğlu'nun kızı Büke yarıştı

Davutoğlu'nun kızı 14 yaşındaki Hacer Büke Davutoğlu da katıldığı 'ISF 2015 Dünya Okullar Oryantiring Şampiyonası'nda olan çocuklar yarıştı.

Davutoğlu'nun kızı Büke yarıştı
Davutoğlu'nun kızı Büke yarıştı
GİRİŞ 23.04.2015 17:55 GÜNCELLEME 23.04.2015 17:55

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun küçük kızı 14 yaşındaki Hacer Büke Davutoğlu da katıldığı 'ISF 2015 Dünya Okullar Oryantiring Şampiyonası'nda olan çocuklar yarıştı.

Kemer'e bağlı Tekirova Mahallesi'nde 19 Nisan'da açılış seromonisiyle başlayan Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) 2015 Dünya Okullar Oryantiring Şampiyonası'nda, 23 Nisan dolayısıyla Dostluk Yarışı düzenlendi. Şampiyonada rakip olarak mücadele eden 21 farklı ülkeden 700 sporcu, bu kez aynı takımda yarıştı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun küçük kızı 14 yaşındaki Hacer Büke Davutoğlu da yarışmada yerini aldı.

Farklı ülkelerden 3'er kişilik takımlar halinde yapılan yarışma, Kemer merkezindeki ralli alanından başladı. Başlangıç çizgisinden toplu halde çıkış yapan sporcular Kemer'in cadde ve sokaklarında haritalarla yön bulmaya çalıştı.

Yarışmacılar Kemer Belediyesi önünde kurulan bitiş noktasına geldiğinde Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan, Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkan vekili Abdullah Arslan ve Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel tarafından karşılandı.