Finalin adı yine değişmedi!

Miami Açık Tenis Turnuvası'nda sona gelindi. Novak Djokovic ile Andy Murray, şampiyonluk maçına çıkmaya hak kazandı.

Finalin adı yine değişmedi!
Finalin adı yine değişmedi!
GİRİŞ 04.04.2015 15:09 GÜNCELLEME 04.04.2015 15:09

Dünya 1 numarası Djokovic finale çıkarken John Isner karşısında ilk sette zorlandı. Ev sahibi olması nedeniyle seyirci desteğini arkasına alan Isner, Djokovic'in işini zorlaştırırken, set tie-break'e gitti. Tie-break'te daha az hata yapan Djokovic, ilk seti hanesine yazdırdı. Yarı finale dek servis oyunlarında rakiplerine şans tanımayan Isner; ikinci setin 3. oyununda turnuvadaki ilk servisini kırdırdı. Ritmini bulan Djokovic, 2. seti 6-2 kazanıp final biletini elde etti.

MURRAY RAHAT KAZANDI

3 numaralı seribaşı Murray ise; yarı finalde Tomas Berdych karşısında üstün bir oyun ortaya koydu. Servislerini etkili kullanan İskoç raket; her iki seti de 6-4 kazanıp, adını finale yazdırdı.

BU SEZON 2 KEZ KARŞILAŞTILAR

Djokovic ile Murray bu yıl 2 kez karşı karşıya geldi. İlk olarak Avustralya Açık finalinde karşılaşan iki tenisçinin maçı 4 sette tamamlanmış, Sırp raket rakibini yenerek, sezonun ilk Grand Slam zaferini elde etmişti. Djokovic, daha sonra Indian Wells yarı finalinde karşılaştığı rakibini bir kez daha yenme başarısını göstermişti. Daha önce Miami Açık Tenis Turnuvası finalinde 2 kez kozlarını paylaşan iki tenisçinin mücadelelerinde; 2009'da Murray, 2012'de ise Djokovic korttan şampiyon unvanıyla ayrılmıştı.