Avrupa şampiyonu Türk takımının büyük hedefi

Futbolla yatıp futbolla kalktığımız şu günlerde geçen sene Avrupa'nın en büyüğü olan Gaziantep Polis Gücü bu ünvanını üçlemek istiyor.

Avrupa şampiyonu Türk takımının büyük hedefi
Avrupa şampiyonu Türk takımının büyük hedefi
GİRİŞ 01.03.2015 01:11 GÜNCELLEME 01.03.2015 01:11

Hafta sonlarının ertesi günü futbol takımımızın formasını giyiyor, kendi tuttuğumuz takımın performansını konuşuyoruz. Oysa genelde bireysel sporlardan başarı kazandığımız Uluslararası arenada takım olarak zirveye çıkan bir ekibimiz var. 2000 yılında Galatasaray'ın kazandığı UEFA şampiyonluğunun ardından bunu iki kez başaran Gaziantep Polis Gücü Hokey takımı üçüncü kez Avrupa'nın zirvesine göz dikti...

HEDEF ÜÇÜNCÜ KEZ AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Galatasaray UEFA Şampiyonu oldu tüm Türkiye bu başarıyı yıllar yılı konuşurken Gaziantep Polis Gücü'nün Avrupa Şampiyonluğunu sadece Ülkehaber okurlarına duyurdu. Üstelik çok ta anlamlı bir günde. Danimarka'nın Slagelse kentinde Senkvice ekibini 5-2 yenerek şampiyon olan Gaziantep Polis Gücü Hokey takımı Diyarbakır Hava Kuvvetlerinde göstericilerin Türk bayrağını indirme hadisesini öğrenip 'Siz o bayrağı indiremezsiniz, o bayrak bize atalarımızdan yadigar, biz o bayrağı Danimarka'da göndere çektiriyoruz' diye haykırmıştı.

Gaziantep Polis Gücü Hokey takımı şampiyonluğu ayrıca Soma'da kaybettiğimiz 301 madencimiz için armağan etmişti. Gaziantep Polis Gücü Hokey takımı Danimarka'daki Avrupa şampiyonluğunu ikinci kez yaşadı ama hedef Challlenge 1'de de şampiyon olmak. Gaziantep ekibi Challenge 3 ve 2'de üst üste kürsünün tepesini gördü.  

HEDEF ÖNCE AMASYA, ARDINDAN İSVİÇRE'DE 3. KEZ ŞAMPİYONLUK

Türkiye'nin Avrupa'da gururu olan Gaziantep Polis Gücü hokey takımı yeniden zirveye yelken açtı. Amasya'da bir hafta sürecek olan Türkiye Şampiyonasında şampiyonluğu hedefleyen Gaziantep ekibinin asıl hedefi yeniden 3. kez Avrupa Şampiyonluğu. Başkan Mehmet Kaplan, yönetici Celal Akarçay, antrenör Yusuf Kasım ve sporcular iki yıldır gelen başarının tesadüf olmadığını herkese yeniden göstermek ve herkese duyurmak istiyor...

KAYNAK: ÜLKEHABER