Finalin adı Halep-Williams

WTA Finalleri'nde Radwanska'yı 2-0 yenen Rumen Halep, finalde Serena Williams ile yarın karşılaşacak.

Finalin adı Halep-Williams
Finalin adı Halep-Williams
GİRİŞ 25.10.2014 13:21 GÜNCELLEME 25.10.2014 15:09

Kadın Tenisçiler Birliği tarafından düzenlenen WTA Finalleri'nde Agnieszka Radwanska'yı 2-0 yenen Simona Halep, finalde Serena Williams'ın rakibi oldu.

Singapur'da düzenlenen 44. WTA Finalleri'nin 6. gününde, Kırmızı Grubu lider tamamlayan dünya 4 numarası Rumen Simona Halep ileBeyaz Grup ikincisi Polonyalı 6 numaralı seribaşı Agnieszka Radwanska yarı finalde karşılaştı.

Maça iyi başlayan taraf, Rumen Halep oldu. Henüz 3. oyunda rakibinin servisini kıran Rumen tenisçi, Radwanska'nın basit hatalarından da yararlanarak ilk seti 6-2 kazandı.

Morali bozulan Radwanska karşısında kortun paraleline gönderdiği sert "forehand"leriyle ikinci sete de iyi bir başlangıç yapan Halep, 3-0 öne geçti.

Dördüncü oyunda iyi savunma yapan Agnieszka, maçta ilk defa Halep'in servis oyununu kırarak toparlanmaya çalışsa da oyunun kontrolünü yeniden ele geçiren Halep, ikinci seti 6-2, maçı 2-0 alarak finalde Serena Williams'ın rakibi oldu.

Williams ile Halep arasındaki final karşılaşması, yarın TSİ 13.00'te oynanacak. Rumen raket, WTA Finalleri'nde Kırmızı Grup maçında 3 gün önce Serena Williams ile yine karşılaşmış ve korttan 6-0 ve 6-2'lik setlerle 2-0 galip ayrılmıştı.