Gazze için Müslüman olacağını açıkladı!

Dünyanın 1 numaralı raketi Novak Djokoviç, İsrail'i protesto etmek ve Filistinlilere destek vermek amacıyla Müslüman olacağını açıkladı.

Gazze için Müslüman olacağını açıkladı!
Gazze için Müslüman olacağını açıkladı!
GİRİŞ 30.07.2014 17:24 GÜNCELLEME 31.07.2014 06:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bosna-Hersek medyalarına açıklamada bulunan Djokoviç, Gazze'de ölen çocukların görüntülerini seyredemez hale geldiğini belirtirken, İsrail'in bu terörüne karşı, büyük devletlerin sesini çıkarmadıkları için hayal kırıklığına uğradığını ifade etti.

Djokoviç, CNN, BCC ve buna benzer medyaların Gazze'deki katliama daha çok yer vermeleri ve dünya liderlerine baskı yapmaları için, Müslüman dini kabul etmeye karar verdiğini bildirdi. Djokoviç, bu karardan önce ailesi ile konuştuğunu ve Müslüman olmak için ailesinden olumlu yanıt aldığını da ifade etti. 

Djokoviç, Müslümanlığa geçtiği zaman Filistinlilere daha çok yardımda bulunacağını söylerken, Gazze'deki çocuklar için 500 bin dolar yardım yaptığını da açıkladı. Djokoviç, İsrail'in saldırısının sürmesi durumunda kortlara siyah eşofmanla çıkacağını da ifade etti. 

Djokoviç, Ronaldo ile Gazze için yardım toplama konusunda devamlı irtibatta olduğunu da belirtti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • alper oz 9 yıl önce Şikayet Et
    neden ?. Muslumanligi neden seciyor ?1. israili protosta etmek icinmi 2. Muslumanlarin birlik beraberligini goruptemi geciyor . 3.Muslumanlar bir araya gelemiyor onlarin bir birlerini kuyusunu kazdigi icinmi .4 islam dininin ne kadar muhtesem bir din oldugunu goruptemi geciyor. . Ben 2 ile 4 olmasini isterdim.yorum sizin
    Cevapla
  • Gencer Öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    .... Erkekler teni müsabakalarını fırsat buldukça izlerim ve Djokoviç'i hiçbir zaman tutmadım. Malum Osmanlı zamanında ve 90'lı yıllarda Müslümanlara yaptıkları yaptıkları nedeniyle Sırplara sempati duyamıyor insan... Ama Djokoviç bu yaptığı hareketle insanlara hiçbir şekilde önyargılı yaklaşmamam gerektiğini gösterdi... Keşke onun bu duyarlılığını bizim sporcular da gösterse, bu zamana kadar hiçbir sporcunun Gazze için ya da dünyada zulüm gören Müslümanlar için yardım ettiği, yardım işlerine önayak olduğunu görmedim... Sanırım son mmodel arabalar ile birbirlerine ve halka hava atmaktan, kız peşinde koşmaktan, gece kulüplerinde geçen ve geceden kalma halleriyle bunları düşünme fırsatları olmuyor.
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    nadalı bırakırım. Eğer dediğini yapabilrisen nadalı bırakır seni tutarım valla.Fakat özil de söyledi de neler oldu gördük.WTA oyuncususun ordan başka yerde oynama şansınız yok dikkat et deriz Bu arada bizim sporcularımız ne yapacaklar merak konusu kanımca sezon açılıyor yakında.
    Cevapla
  • yusuf KaRa 9 yıl önce Şikayet Et
    Bilirkisi.... israilogullari kendilerine düsman toplamaya devam ediyor.bir cig gibi büyüyecegiz ve israilin sonunu getirecegiz Allahin izniyle....
    Cevapla
  • mehmet ay 9 yıl önce Şikayet Et
    yorumsuz. demek ki vicdan herkeste var ama isteyen kullanıyor. helal olsun kardeşim. Allah yardımcın olsun müslümansan düşmanın çok olur. dost olarak ALLAH yeter sana.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle