G.Saraylı sporcu: F.Bahçe'ye gidebilirim

Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda 5 yıldır şampiyon olan Hasan Emre Musluoğlu, kulübü Galatasaray yüzünden dertli.

G.Saraylı sporcu: F.Bahçe'ye gidebilirim
G.Saraylı sporcu: F.Bahçe'ye gidebilirim
GİRİŞ 25.07.2014 16:41 GÜNCELLEME 25.07.2014 16:41

Türkiye’nin havuzda en iyi üç uzun mesafe kulacından biri olduğunu ve şampiyonluklar yaşadığı yüzmeye devam etmek istediğini belirten 22 yaşındaki sporcu, sarı-Kırmızılı kulüpte buna izin verilmediğini ve stajyer antrenörlüğe zorlandığını söyledi. 

Musluoğlu, Fenerbahçe’ye transferinin söz konusu olabileceğini ancak Galatasaray’ın kendisini ne takımda yüzdürdüğünü ne de serbest bıraktığını ifade etti.       

"LİSANSIMI VERİN, GİDEYİM" 

Galatasaray ile yaşadığı gerginlik nedeniyle bu sezonu kaybettiğini dile getiren Musluoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Henüz 22 yaşındayım ve 6 ay önce kulüpteki hocam bana artık takımda yüzemeyeceğimi, antrenörlük yapacağımı söyledi. Şok oldum ama geleceğimi düşünerek, istemeyerek de olsa kabul etmek zorunda kaldım. Fakat hem çalıştım, hem antrenörsüz olarak idmanlara devam ettim. Performansımı Boğaz’da bir kez daha gösterdim. Yüzmek istiyorum. Beni isteyen kulüp de var. ‘İstemiyorsanız, lisansımı verin gideyim’ diyorum. Bu kez de bonservis engeli çıkarıyorlar." 

8 KEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Boğaz’ın kralı Musluoğlu, 16 yıldır sürdürdüğü yüzme kariyerinde 200, 400, 800 ve 1500 metrelerde 8 kez Türkiye şampiyonu oldu. İYİK, ENKA ve Galatasaray’da yüzen milli sporcunun Türkiye rekorları da bulunuyor.