İstanbul'da finalin adı belli oldu!

Rahat bir galibiyet alan Caroline Wozniacki, finale yükseldi ve İtalyan Roberta Vinci'nin rakibi oldu.

İstanbul'da finalin adı belli oldu!
İstanbul'da finalin adı belli oldu!
GİRİŞ 19.07.2014 23:28 GÜNCELLEME 19.07.2014 23:28

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası yarı finalinde rahat bir galibiyet alan Caroline Wozniacki, finale yükseldi ve İtalyan Roberta Vinci'nin rakibi oldu.

Koza World of Sports Arena'da gerçekleştirilen turnuvanın altıncı gününde merkez kortta oynanan tekler yarı finalinde turnuvanın 1 numaralı seri başı Danimarkalı Caroline Wozniacki ile Fransız Kristina Mladenovic mücadele etti.

Karşılıklı alınan ikişer oyunun ardından maça ağırlığını koyan dünya 15 numarası Wozniacki, ilk seti 6-2 kazandı. Üstün oyununu devam ettiren Danimarkalı tenisçi, ikinci seti de 6-3 aldı ve finale çıkan ikinci tenisçi oldu.

Wozniacki, bugün oynanacak final müsabakasında turnuvanın Roberta Vinci ile karşılaşacak.

VINCI DE KONJUH'E GEÇEREK FİNALDE

2 numaralı seri başı İtalyan Roberta Vinci, elemelerden gelerek büyük bir sürprize imza atan 16 yaşındaki Hırvat tenisçi Ana Konjuh'u 2-0'la geçerek adını finale yazdırmıştı.

Mücadeleye iyi başlayan Vinci, yaptığı etkili servis atışlarıyla rakibi üzerinde baskı kurdu. Arka arkaya aldığı oyunlarla 4-0 öne geçen dünya 24 numarası Vinci, genç rakibinin sete ortak olma çabasına engel olamadı ve durum 5-4'e geldi. Ancak 10. oyunu vermeyen Roberta Vinci, seti de 6-4 kazandı. Çekişmeli başlayan ikinci sette durum 2-2 devam ederken servis kıran Vinci, rakibine oyun vermedi ve seti 6-2 önde tamamlayarak, finalde oynamaya hak kazandı.