Ünlü tenisçiye şok! Evi kundaklandı! 4 ölü

ABD'nin Florida eyaletinde eski tenis yıldızı James Blake'e ait bir evin kundaklanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti. Yangın sırasında Blake'in evde olmadığı belirtildi.

Ünlü tenisçiye şok! Evi kundaklandı! 4 ölü
Ünlü tenisçiye şok! Evi kundaklandı! 4 ölü
GİRİŞ 08.05.2014 11:00 GÜNCELLEME 08.05.2014 11:00

Florida'da eski tenis yıldızı James Blake'e ait bir evin kundaklanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti. Yangın sırasında Blake'in evde olmadığı belirtildi.

Polis yetkilileri evden 2 yetişkin, 2 de 10 yaşının üzerinde çocuğa ait cansız bedenlerin çıkarıldığını dile getirdi. Yetkililer evin kasıtlı bir şekilde yakıldığını doğruladı ancak kimin yaptığına dair herhangi bir bilginin olmadığını söyledi.

Hillsborough Bölgesi Şerifi Donna Lusczynski, gazetecilere yaptığı açıklamada eski tenis yıldızı Blake'in evi iki yıldan bu yana bir aileye kiraladığını ve yangın sırasında evde olmadığını belirtti. Resmi kayıtların evde Darrin ve Kimberly Campbell çiftinin yaşadığını gösterdiğini dile getiren Lusczynski, bedenlerin kime ait olduğunun net olarak anlaşılmasının birkaç gün süreceğini ifade etti.

James Blake 2006 yılında Master Cup'ta mücadele etmiş ve dünya tek erkekler sıralamasında dördüncülüğe kadar yükselmişti. Blake geçtiğimiz yıl tenis kariyerine son vermişti.

KAYNAK: CİHAN