Masa tenisinde final heyecanı

Fenerbahçe Kadın Masa Tenisi Takımı, Avrupa Masa Tenisi Federasyonları Birliği (ETTU) Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında yarın İstanbul'da Polonya temsilcisi Zamek Tarnobrzeg ile tarihi bir maça çıkacak.

Masa tenisinde final heyecanı
Masa tenisinde final heyecanı
GİRİŞ 25.01.2014 12:37 GÜNCELLEME 25.01.2014 12:37

Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda yapılacak karşılaşma saat 14.30'da başlayacak.

Son iki sezon ETTU Kupası şampiyonu olarak Türkiye'ye ilkleri yaşatan Fenerbahçe, tarihinde ilk kez yer aldığı Şampiyonlar Ligi kulvarında da zirveye çıkmak istiyor.

Yarı final turunun ilk maçında deplasmanda rakibini 3-2 yenerek önemli bir avantaj elde eden sarı-lacivertli ekip, seyircisinin önünde çıkacağı mücadelede rakibini eleyerek finale kalmayı hedefliyor.

Deplasmandaki ilk maçta Viktoria Pavlovich, Elisabeta Samara ve Cheng Ching ile mücadele eden sarı-lacivertli ekip, 12 set alıp, 8 set kaybettiği mücadelede +4 averaja sahip oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon şu ana kadar yaptıkları 7 maçın 5'ini kazanıp 2'sinde yenilen sarı-lacivertli ekip, ilk turdaki A Grubu'nu 6 galibiyet 4 yenilgiyle lider tamamlayıp yarı finale yükselmişti.

Avrupa'nın en iyi 8 takımının mücadelesine sahne olan "Devler Ligi" kulvarında diğer yarı finalin diğer ayağındaki Linz AG Froschberg-Ttc Berlin Eastside rövanş mücadelesi Avusturya'nın Linz kentinde TSİ 21.15'te başlayacak. Bu maçta tur atlayan ekip, yarı finali geçtiği taktirde Fenerbahçe'nin rakibi olacak.

KAYNAK: AA