Dünya şampiyonu sporcumuza büyük tezgah!

Olimpiyat üçüncüsü, Dünya, Avrupa ve Akdeniz şampiyonu sporcumuz Rıza Kayaalp'in ceza alması için büyük bir tezgah oynanıyor.

Dünya şampiyonu sporcumuza büyük tezgah!
Dünya şampiyonu sporcumuza büyük tezgah!
GİRİŞ 02.07.2013 22:27 GÜNCELLEME 03.07.2013 14:09
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Mehmet Küçükkahveci'nin haberi

Gezi olaylarında attığı tweeti çarpıtılan Olimpiyat üçüncüsü, Dünya, Avrupa ve Akdeniz şampiyonu sporcumuz Rıza Kayaalp'in üstünde büyük bir tezgah oynanıyor.

Attığı 'twett'i değiştirip eklemeler yapan yurtdışı kaynaklı bir grup, Rıza Kayaalp'in ceza alması için büyük kampanya başlattı. 

'ÇAPULCU' DEDİ, 'KÖPEK'E ÇEVİRDİLER!

Milli güreşçimiz, Gezi parkı eylemlerinde, yakıp yıkan ortalığı savaş alanına çeviren protestocular için 'Allah belanızı versin! Çapulcular.' diye tweet attı. Yurt dışı kaynaklı bir grup ise bu tweeti ' ‘Bunlar Ermeni ve Yunan köpekleri'ye çevirerek, Rıza Kayaalp, Akdeniz Oyunları açılış töreninde kafilenin önünde Türk bayrağını taşıdı. diye ULUSLARARASI Olimpiyat Komitesi (IOC) ile Uluslararası Güreş Birliği (FILA)'ya ceza alması için şikayette bulundu.

'BU TEZGAHA DÜŞMEYECEĞİM'

Haber7'ye konuşan Kayalp, ''Aslında şu anda bu konularla ilgili çok konuşmak istemiyorum.  Yurtdışı kaynaklı bir grup ceza almam için yalan asparagas haberler yapıyor. Çok konuşmak istemiyorum, konuştuğm zaman sözlerim çarpıtılıyor. Akdeniz Oyunları'nda bayrağı taşıyan sporcu olduğum için ön plandayım ama ben bu tezgaha düşmeyeceğim. Gerekirse hukuki işlemler başlatacağım. Gerekirse ilerde daha detaylı bir açıklama yaparım'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 18
  • zeki elkin 10 yıl önce Şikayet Et
    iyi güreşçisin ama hakaret,kindarlık ve düşmanlıkla biryere varamazsın.. çok net şekilde ermeni ve yunan köpekleri diye tweet attı. şimdi inkar ediyor.ayrıca gezi parkına destek veren herkese vatan haini dedi. ve ben taksimde olsam o vatan hainlerini ezerdim gibisinden laflar yazdı.ezmekten bahseden bir sporcu. ve zannediyor ki sadece kendisi gibi düşünenler bu vatanı seviyor.kendisi gibi düşünmeyenlerin hepsi vatan haini.merak etme o insanlarda bu vatanı enaz senin kadar seviyor. sen sadece işine odaklansan iyi olur.bu millet senden taksimde adam ezmeni değil altın madalyalar bekliyor.
    Cevapla
  • Kenan GÜNEŞLİ 10 yıl önce Şikayet Et
    imzalıyorum. Altına imzamı atıyorum...
    Cevapla
  • deli 10 yıl önce Şikayet Et
    toprağım.... aslanım sen ne yazdıyısan doğru yazmışındır..eğrilik yamukluk senin fıratına yakışmaz..çünküsenin hamurun mayan toprağın sağlam...ALLAH SENİ NAZARLARDAN VE KEM GÖZLERDEN KORUSUN....
    Cevapla
  • Ercan Günerden 10 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıysalar karşına çıksalar ya. Öyle sanaldan atıp tutması kolay, maşallah pehlivanımıza erkekseler gelip karşısında söylesinler...
    Cevapla
  • şenol gökmen 10 yıl önce Şikayet Et
    HANGİSİNİ YAZDIYSADA ELİNE SAĞLIK KARDEŞİMİN. asıl halininde değiştirilmiş halininde arkasındayız ellerine sağlık söylediklerinin hepsi doğru.bu çapulcu ve ermeni dönmelerinin haddini bildirmek lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle